حلوای شیره انگور

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 قطره
اسانس هل
1 قاشق سوپخوری
گلاب
1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده
1/2 پیمانه
روغن
1 پیمانه
شیره انگور
1 پیمانه
آرد
1 عدد
نان بستنی
حلوای شیره انگور

حلوا یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ما ایرانی هاست که از قدیم الایام در مناطق مختلف و به مناسبت های مختلف پخت می شود .
حلوا انواع مختلفی دارد و به روش های مختلفی طبخ می شود .
یکی از انواع حلوا ، حلوای شیره انگور است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و بسیار خوشمزه و پر خاصیت نیز می باشد . خوبی این حلوا در این است که در تهیه آن از شکر استفاده نمی شود چرا که شیره انگور به اندازه کافی حلوای ما را شیرین می کند .
حلوای شیره انگور را می توان در ماه مبارک رمضان برای سفره افطار آماده کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه حلوای شیره انگور را آموزش می دهد .
برای تهیه حلوا شیره انگور ، ابتدا آرد را در یک تابه الک کرده و روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آرد نیز کمی تغییر کند و بوی آرد بلند شود .
حالا آرد را از روی حرارت برداشته و دوباره الک می کنیم و دوباره در تابه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم . روغن را اضافه کرده ( من از نصف روغن مایع و نصف روغن جامد استفاده می کنم ) و هم می زنیم تا روغن جذب آرد شود .
شیره انگور را کم کم به تر کیب آرد و روغن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا حلوای ما کمی خودش را بگیرد و از آن حالت شل بودن و روان بودن اولیه خارج شود . گلاب ، زعفران دم کرده و اسانس هل را نیز اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا حلوای شیره انگور خودش را بگیرد و به صورت یک گلوله در وسط تابه در آید .
حالا حلوای شیره انگور را از روی حرارت برداشته و به ظرف مورد نظر انتقال داده و تزئین می کنیم .
می توانید مانند عکس زیر نان بستنی یک کیسه فریزر قرار دهید و بعد حلوای شیره انگور را روی نان بستنی ریخته و با لیسک صاف کنید به طوری که تمام سطح نان را بپوشاند . و بعد نان بستنی را به آرامی رول کنید و به مدت 1 تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد . سپس رولت ها را به آرامی برش زده و به ظرف مورد نظر انتقال دهید . من برای تزئین رولت ها از خلال پسته و برگ گل محمدی استفاده کردم .
حلوای شیره انگور را برای افطار آماده و از میهمانان خود پذیرایی کنید .

  1. اگر نان بستی های شما کمی قطور است بهتر است در ابتدا با برس کمی نان را مرطوب کنید تا به هنگام رول کردن ، نان بستنی ها نشکنند .
  2. برای رولت حلوا ، بهتر است حلوا را کمی شل تر بگیریم تا راحت تر روی سطح نان بستنی پخش شود .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*