گراتن گوشت و سیب زمینی

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
200 گرم
گوشت چرخ کرده
4 عدد
سیب زمینی
1 عدد بزرگ
پیاز
1 عدد
فلفل دلمه ای
6 عدد
قارچ
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پودر آویشن
گراتن گوشت و سیب زمینی

گراتن یکی از پیش غذاهای خوشمزه و معروف است که طرفداران بسیار زیادی دارد . گراتن انواع مختلفی دارد و از مواد مختلفی برای تهیه آن استفاده می شود .
گراتن گوشت و سیب زمینی یکی از انواع گراتن است که بسیار لذیذ و خوشمزه بوده و طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را آماده کرد .
گراتن گوشت و سیب زمینی را می توان به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه گراتن گوشت و سیب زمینی را آموزش می دهد .
برای تهیه گراتن گوشت و سیب زمینی ، ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست می گیریم . سیب زمینی را ورقه ورقه کرده ( زیاد نازک نباشد تقریبا به ضخامت نیم سانت کافی است ) و با مقداری نمک و آب روی حرارت می گذریم تا به مدت 10 دقیقه کمی نرم شوند و بعد آبکش می کنیم .
یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا پیازها نرم و طلایی رنگ شوند. گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز شسته و ریز می کنیم و به مایع گوشتی اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها آب انداخته و مایع گوشتی ما با حرارت ملایم بپزد . در پایان نمک و فلفل را اضافه می کنیم .
کف ظرف مورد نظر را با لیسک کمی چرب کرده و سیب زمینی ها ورقه شده را ته ظرف می چینیم . روی سیب زمینی ها کمی پودر آویشن ریخته و بعد با پنیر پیتزا سطح سیب زمینی ها را می پوشانیم . سپس از مایع گوشتی روی پنیر ریخته و کاملا صاف می کنیم تا سطح پنیر با مواد گوشتی نیز پوشانده شود و دوباره پنیر پیتزا و پودر آویشن می ریزیم .
این کار را ادامه می دهیم تا تمامی مواد ما تمام شده و لایه رویی با پنیر پوشانده شود .
گراتن گوشت و سیب زمینی را در فری که از یک ربع قبل گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پنیر آن آب شود .
گراتن گوشت و سیب زمینی را بعد از آماده شدن از فر خارج کرده و با سس مورد نظر تزئین و سرو می کنیم .

  1. در صورت تمایل می توانید فلفل دلمه ای را از مواد اولیه حذف کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*