کوکی زنجبیلی یکی از خوشمزه ترین انواع کوکی هاست که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و به خاطر زنجبیل موجود در آن عطر و طعم بی نظیری دارد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کوکی زنجبیلی را آموزش می دهد .
برای تهیه کوکی زنجبیلی ، ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد هم دما شوند .
آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو و پودر زنجبیل را باهم ترکیب و الک می کنیم .
کره نرم شده را با شکر سفید و شکر قهوه ای مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا تغییر رنگ پیدا کند و ترکیب یک دستی حاصل شود .
تخم مرغ را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم .
سپس مواد خشک را که الک کرده ایم ، آرام آرام به مواد بالا اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی به دست آید . ( این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد چرا که در آن کره زیادی وجود دارد و ورز دادن باعث به روغن افتادن خمیر می شود )
خمیر به دست آمده را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود و کف سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم ( نیازی به چرب کردن کاغذ نیست چرا که در خمیر این کوکی ها کره وجود داد )
از خمیر کوکی به اندازه یک قاشق چای خوری برداشته و در کف دست گلوله می کنیم و بعد در شکر سفید می غلتانیم و با فاصله در سینی فر می چینیم .
کوکی های زنجیبلی را در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند .
بعد از اینکه کوکی ها آماده شدند از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شوند . سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
کوکی زنجبیلی را با یک فنجان چای سرو کنید .
با این مقدار خمیر حدودا 60 عدد کوکی زنجبیلی خواهید داشت .
کوکی ها را هنگامی که در فر قرار می دهید ، ابتدا پف کرده و بعد پهن می شوند و ترک می خورند .
مقدار زنجبیل به کار رفته در کوکی ها را بنا به سلیقه می توانید کم یا زیاد کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !