خوراک سیرابی

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
180 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 دست
سیرابی
2 حبه
سیر
2 عدد
پیاز
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
خوراک سیرابی

خوراک سیرابی یکی از خوراک های ساده و در عین حال خوشمزه و مفید است که از قدیم الایام در ایران تهیه می شد . در حال حاضر هم کله پزی ها آن را معمولا برای بعد از ظهرها تهیه و طبخ می کنند .
خوراک سیرابی طرز تهیه راحتی دارد و می توانید آن را در منزل تهیه کنید و از خواص بی نظیر آن بهره ببرید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خوراک سیرابی را آموزش می دهد .
برای تهیه خوراک سیرابی ابتدا سیرابی را تمیز شسته و با چاقو روی آن می کشیم تا پرزهای آن کاملا از بین برود و بعد آبکشی می کنیم .
سیرابی را به همراه مقداری آب ، داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید . سپس آب آن را خالی کرده و سیرابی را دوباره شسته و داخل قابلمه قرار می دهیم . حالا برای بار دوم به آن آب اضافه کرده و به همراه نمک ، فلفل ، یک عدد پیاز و دو حبه سیر روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا با حرارت ملایم بپزد و آب روی آن غلیظ تر شده و سیرابی بپزد . ( در صورت تمایل می توانید به سیرابی مقداری عصاره قلم گاو هم اضافه کنید تا خوراک خوش طعم تری داشته باشید )
حالا در یک تابه یک عدد پیاز نگینی شده را با مقدار خیلی کمی روغن تفت داده و به آن مقداری زردچوبه زده و بعد به خوراک سیرابی اضافه می کنیم تا خوراک خوش رنگ تری داشته باشیم .
بعد از اینکه سیرابی کاملا پخت ،آن را با قیچی به قطعات کوچک تری تقسیم می کنیم تا به راحتی خورده شود .
حالا خوراک سیرابی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و به همراه آب لیمو یا نارنج تازه و دارچین سرو می کنیم .
در صورت تمایل می توانید به خوراک سیرابی مقداری نخود هم اضافه کنید ولی حتما از روز قبل ان را خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*