کلوچه مغزدار خانگی

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 1/2 پیمانه
آرد
1/2 پیمانه
پودر شکر
1 عدد
تخم مرغ
40 گرم
کره
2 قاشق غذا خوری
ماست
1/4 پیمانه
روغن مایع
1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
3 قطره
اسانس هل
3 قاشق غذا خوری
گردو خرد شده
2 قاشق غذا خوری
کره آب شده
1 قاشق غذا خوری
خامه صبحانه
1 عدد
کلوچه بیات
1 قاشق چای خوری
رنده جوز هندی
1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین
1 عدد
زرده تخم مرغ
کلوچه مغزدار خانگی

امروز می خواهیم طرز تهیه یک کلوچه بسیار خوشمزه و خوش عطر و طعم را آموزش دهیم که طرز تهیه بسیار راحتی دارد . این کلوچه های خوشمزه را می توان در کوتاه ترین زمان تهیه کرد . کلوچه مغز دار خانگی بافت بسیار تردی دارد و یک گزینه مناسب برای عصرانه با یک فنجان چای است .
مواد میانی کلوچه مغزدار خانگی را می توانید به دلخواه خودتان تغییر دهید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کلوچه مغزدار خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه کلوچه مغزدار خانگی ، ابتدا خمیر آن را تهیه می کنیم . ابتدا آرد را دوبار الک کرده و کنار می گذاریم .
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، پودر شکر ، وانیل و اسانس هل را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و رنگ آن کرم رنگ شود . سپس کره که به دمای محیط رسیده و روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا کره نیز کاملا با پودر شکر و تخم مرغ ترکیب شود . ماست و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و بعد از اینکه ماست پف کرد ، به دیگر مواد اضافه کرده و هم می زنیم .

در پایان آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن هم می زنیم و یا اینکه از نوک انگشتان برای ورز دادن خمیر استفاده می کنیم . آرد را یک باره اضافه نکنید بلکه آرام آرام اضافه کنید تا زمانی که خمیر نرم و لیفی به دست آید . برای من ۵/۲ پیمانه آرد کافی شد . بعد از اینکه خمیر آماده شد ، روی آن را پوشانده و به مدت ۱ ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم .
تا آن زمان مواد میانی کلوچه مغزدار خانگی را تهیه می کنیم . برای این کار کره آب شده ، خامه ، گردو خرد شده ، رنده جوز هندی ، دارچین و یک عدد کلوچه بیات پودر شده را باهم ترکیب می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند .

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست باز می کنیم . مقداری از مواد میانی را وسط خمیر گذاشته و خمیر را از کناره ها جمع کرده و آن را به صورت دایره در آورده و در سینی فر قرار می دهیم . تمامی خمیرها را به همین روش آماده کرده و در صورت تمایل یک عدد زرده تخم مرغ را هم زده و برای رومال استفاده می کنیم . روی کلوچه ها کمی خرفه و یا کنجد پاشیده و کلوچه ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا زیر کلوچه ها طلایی رنگ شود و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کلوچه ها نیز طلایی رنگ شده و بعد از فر خارج می کنیم .
روی کلوچه مغزدار خانگی را با پارچه تمیزی می پوشانیم تا خشک نشود . سپس در ظرف در دار نگهداری می کنیم .

  1. من برای تهیه کلوچه مغزدار خانگی از آرد سنگگ استفاده کردم .
  2. می توانید به جای کلوچه پودر شده از 2 قاشق آرد نیز برای مواد میانی استفاده کنید .
  3. با این مقدار خمیر می توانید 12 عدد کلوچه مغزدار خانگی تهیه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*