خوراک لوبیا با قارچ یک خوراک سبزیجات بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توان به سادگی آن را تهیه کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خوراک لوبیا با قارچ را آموزش می دهد :
برای تهیه خوراک لوبیا با قارچ ، باید لوبیاها را از روز قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را خالی کنیم تا کاملا نفخ آن گرفته شود .
لویبا ها را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم به جوش آید . بعد کف روی آن را می گیریم و اجازه می دهیم تا لوبیاها با حرارت ملایم به آرامی بپزند .
بعد از اینکه لوبیاها پختند ، در یک قالمه دیگر روغن ریخته و پیازی را که نگینی خرد کرده ایم را به آن اضافه می کنیم تا نرم و طلایی رنگ شود . زردچوبه را هم میزنیم و کمی تفت می دهیم . سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و دوباره کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود .
لوبیاهای پخته شده را به همراه آب روی آن و قارچ های خرد شده به پیاز داغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد در آن گلوله نشود .
دو قاشق رب را با سرکه مخلوط می کنیم و به خوراک لوبیا با قارچ اضافه می کنیم .
در پایان نمک ، فلفل و در صورت تمایل گلپر را هم اضافه می کنیم . کمی بعد زمانی که خوراک لوبیا با قارچ به غلظت کافی رسید زیر حرارت را خاموش می کنیم .
خواص :
لوبیا چیتی منبع غنی از کلسیم ، آهن ، پتاسیم و سدیم است . لوبیا چیتی فاقد کلسترول بوده و هم چنین نسبت به سایر لوبیاها قند کمتری هم دارد .
لوبیا چیتی حاوی پروتئین بسیار بالایی است و بنابراین منبع غذایی بسیار مناسبی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن است و هم چنین از ابتلا به پوکی استخوان و مشکلات کلیوی جلو گیری می کند .
قارچ موجود در خوراک لوبیا با قارچ کالری کمی دارد و به هیچ عنوان چربی و یا کلسترول ندارد و نمک آن هم بسیار ناچیز می باشد . قارچ حاوی ویتامین D است بنابراین اگر کمتر در معرض نور خورشید هستید ویتامین D موجود در قارچ این کمبود را جبران می کند . هم چنین قارچ یک ماده غذایی سالم است که می تواند در رژیم غذایی افرادی که دیابت دارند نیز قرار گیرد .
برای تهیه خوراک لوبیا می توانید از سیب زمینی هم استفاده کنید و یا قارچ را حذف کنید .
تا زمانی که لوبیا ها نپخته اند نمک را اضافه نکنید . نمک مانع پخت کامل لوبیاها می شود
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !