باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
180 دقیقه
میزان دشواری
سخت
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 عدد
ماهیچه گوسفندی
2 پیمانه
برنج ایرانی
1 پیمانه
باقالی
1 پیمانه
شوید خرد شده
1 سر انگشت
پودر دارچین
1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
1 قاشق غذا خوری
روغن
3 عدد بزرگ
پیاز
2 حبه
سیر
به مقدار لازم
نمک
باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم

پسران کریم یکی از رستوران های معروف مشهد است که ماهیچه آن معروف است و آن را با چلوی ساده ، سبزی پلو و یا باقالی پلو سرو می کنند .
اگر یک بار باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم را خورده باشید مطمئنا هیچ وقت فراموش نمی کنید .
می توانید این غذای خوشمزه را برای سحری در منزل نیز تهیه و از خوردن آن لذت ببرید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم را آموزش می دهد .
برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم ، ابتدا برنج را با مقداری نمک به مدت 3 ساعت می گذاریم تا خیس بخورد .
ماهیچه گوسفندی را شسته و بدون آن که چربی آن را جدا کنیم ، کنار می گذاریم تا آب آن کشیده شده و خشک شود .
در یک قابلمه دو عدد پیاز بزرگ نگینی شده را با مقدار کمی روغن و یا کره و زردچوبه تفت می دهیم تا سبک شوند . ( نیازی به سرخ شدن پیازها نیست ) سپس ماهیچه ها را در قابلمه چیده و در قابلمه را به مدت چند دقیقه می بندیم تا گوشت تغییر رنگ دهد . در قابلمه را باز کرده و گوشت را زیر و رو می کنیم و سر قاشق چای خوری دارچین و فلفل را اضافه کرده و دوباره در قابلمه را می بندیم تا طرف دیگر گوشت نیز تغییر رنگ دهد .
یک عدد پیاز را خلالی کرده و به صورت خام به همراه دو حبه سیر که کمی له شده روی ماهیچه ها می ریزیم به طوری که سطح ماهیچه ها را بپوشاند .
در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا ماهیچه ها با حرارت ملایم و بدون اضافه کردن آب بپزند . بعد از یک ساعت در قابلمه را باز کرده ، می بینید که پیازها آب انداخته و گوشت با آب پیاز می پزد .
هر یک ساعت گوشت ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف گوشت کاملا مغز پخت شود .
بعد از دو ساعت نمک را به ماهیچه ها اضافه می کنیم . ( برای پخت کامل ماهیچه ها به سه ساعت زمان نیاز است . )

بعد از پخت ماهیچه ، در قابلمه را باز کرده و پیازهای روی ماهیچه را نیز با پیازهای ته قابلمه مخلوط کرده و صبر می کنیم تا پیازها کمی سرخ شوند .
در یک قابلمه متناسب با حجم برنج آب می ریزیم . وقتی به جوش آمد باقلا سبز پاک شده را به آن اضافه می کنیم . بعد از ۱۰ دقیقه آب روی برنج را خالی کرده و به باقلاها اضافه می کنیم .
یکی دوبار برنج را به آرامی هم می زنیم و صبر می کنیم تا برنج به جوش آید و بعد کف روی آن را می گیریم .
کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . شوید تازه خرد شده را در این مرحله اضافه می کنیم و بعد برنج و شوید و باقلا را آبکش می کنیم .
ته قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را کف آن پهن می کنیم و برنج آبکش شده را به آرامی روی ته دیگ ریخته و در قابلمه دمی می گذاریم و زیر حرارت را بلند می کنیم تا باقلا پلو کمی بخار کند و بعد زیر آن را کم می کنیم تا با حرارت ملایم در مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد .
در یک ماهی تابه کمی روغن می ریزیم و اجازه می دهیم داغ شود سپس یک عدد پیاز را پوست گرفته و چهارقاچ می کنیم و در روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا پیازها سرخ شوند و بعد روغن را روی باقالی پلو دم کشیده می ریزیم .
باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم را در ظرف مورد نظر کشیده  و پیازها را در کنار آن چیده و سرو می کنیم .

  1. می توانید به باقالی پلو با ماهیچه کمی زعفران هم اضافه کنید .
  2. برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم حتما از گوشت تازه استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*