توپک خرمایی یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین دسرهایی است که می توان برای سفره افطار در ماه مبارک رمضان تهیه کرد . طرز تهیه این توپک ها بسیار راحت است و در کوتاه ترین زمان می توانیم دسری خوشمزه و در عین حال شیک داشته باشیم که به زیبایی سفره ما بیافزاید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه توپک خرمایی را آموزش می دهد .
برای تهیه توپک خرمایی ، ابتدا خرماها را شسته و هسته آن را بیرون می آوریم و کنار می گذاریم .
گردوها را نیز شکسته و خرد می کنیم ( گردوها را در حدی خرد می کنیم که به هنگام سرو احساس شوند )
کنجدها را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا خامی آن برطرف شده و رنگ آن تغییر کند .
سپس کنجدهای تفت داده شده را درون آسیاب ریخته و پودر می کنیم .
در یک تابه کره را ریخته و خرماها را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی براق شود . سپس آبجوش را اضافه کرده و در تابه را می بندیم و صبر می کنیم تا خرماها نرم شوند .
بعد از اینکه خرماها نرم شدند و آب آن کشیده شد ، خرما ها را له می کنیم تا به صورت پوره یک دستی در آید .
تابه را از روی حرارت برداشته و گردوی خرد شده ، کنجد پودر شده ، پودر هل ، زنجبیل و جوزهندی را نیز اضافه کرده و تمامی مواد را باهم ترکیب می کنیم .
کف دست را با روغن چرب کرده و هربار مقدار کمی از مواد ( به اندازه یک قاشق مربا خوری کافی است ) را برداشته و در کف دست گرد می کنیم و کنار می گذاریم .
تمامی مواد را به همین روش آماده می کنیم .
پودر نارگیل را در دو کاسه کوچک ریخته و به یکی از آنها مقدار کمی زعفران دم کرده اضافه می کنیم تا رنگ آن زرد شود .
سپس توپک خرمایی را در پودر نارگیل غلتانده و در کپسول های مخصوص قرار می دهیم .
توپک خرمایی را در ظرف مورد نظر چیده ودر صورت تمایل روی آن کمی خلال پسته و بادام می ریزیم .
توپک خرمایی را با یک فنجان چای نوش جان کنید .
مقدار ادویه به کار رفته در تهیه توپک خرمایی سلیقه ای است و در صورت تمایل می توانید بعضی از آنها را حذف و یا به مقدار آنها بیفزایید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !