کاپ کیک قهوه

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
8 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 3/4 پیمانه
آرد
3/4 پیمانه
روغن مایع
3/4 پیمانه
آبجوش
2 1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
3 عدد
تخم مرغ
2 بسته
قهوه فوری
1 قاشق غذا خوری
ماست
1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
1/4 قاشق چای خوری
نمک
کاپ کیک قهوه

یکی از خوش عطر و طعم ترین انواع کاپ کیک ، کاپ کیک قهوه است که بافت فوق العاده نرمی دارد و طرز تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است . کاپ کیک قهوه بسیار سریع آماده می شود و یک گزینه مناسب برای عصرانه ای دلپذیر با یک فنجان چای و یا قهوه می باشد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کاپ کیک قهوه را آموزش می دهد .
برای تهیه کاپ کیک قهوه ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، جوش شیرین و پودر کاکائو را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و شکر و انیل را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا حجم آن سه برابر شده و سفید رنگ شود . سپس روغن مایع و یک قاشق ماست را هم اضافه کرده و هم می زنیم . حالا پودر قهوه فوری را با آبجوش ترکیب کرده و به مایع بالا اضافه کرده و هم می زنیم . در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله اضافه کرده و با کاردک مخلوط می کنیم .
قالب های کاپ کیک را با کپسول مخصوص پوشانده و از مایع کیک داخل آن قالب ها ریخته به طوری که ۳/۴ قالب ها را پر کند .
در صورت تمایل روی کاپ کیک ها کمی شکلات چیپسی و شکلات تخته ای خردشده ریخته و قالب ها را در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزند و بوی خوش کاپ کیک قهوه به مشام برسد .
سپس کاپ کیک های آماده شده را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شوند .
در صورت تمایل روی کاپ کیک ها را تزئین و با یک فنجان چای و یا قهوه سرو می کنیم .

  1. من برای تزئین کاپ کیک ها از کره بادام زمینی و شکلات استفاده کردم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*