یکی از خوش عطر و طعم ترین انواع کاپ کیک ، کاپ کیک قهوه است که بافت فوق العاده نرمی دارد و طرز تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است . کاپ کیک قهوه بسیار سریع آماده می شود و یک گزینه مناسب برای عصرانه ای دلپذیر با یک فنجان چای و یا قهوه می باشد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کاپ کیک قهوه را آموزش می دهد .
برای تهیه کاپ کیک قهوه ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، جوش شیرین و پودر کاکائو را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و شکر و انیل را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا حجم آن سه برابر شده و سفید رنگ شود . سپس روغن مایع و یک قاشق ماست را هم اضافه کرده و هم می زنیم . حالا پودر قهوه فوری را با آبجوش ترکیب کرده و به مایع بالا اضافه کرده و هم می زنیم . در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله اضافه کرده و با کاردک مخلوط می کنیم .
قالب های کاپ کیک را با کپسول مخصوص پوشانده و از مایع کیک داخل آن قالب ها ریخته به طوری که ۳/۴ قالب ها را پر کند .
در صورت تمایل روی کاپ کیک ها کمی شکلات چیپسی و شکلات تخته ای خردشده ریخته و قالب ها را در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزند و بوی خوش کاپ کیک قهوه به مشام برسد .
سپس کاپ کیک های آماده شده را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شوند .
در صورت تمایل روی کاپ کیک ها را تزئین و با یک فنجان چای و یا قهوه سرو می کنیم .
من برای تزئین کاپ کیک ها از کره بادام زمینی و شکلات استفاده کردم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !