یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی های تر ، نان خامه ای و یا همان شیرینی نارنجکی است که بسیار پرطرفدار بوده و یک گزینه مناسب برای میهمانی ها می باشد . نان خامه ای طرز تهیه نسبتا راحتی دارد و می توان آن را در منزل تهیه کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه نان خامه ای ( شیرینی نانجکی ) را آموزش می دهد .
برای تهیه نان خامه ای ابتدا آب ، نمک ، شکر و روغن را در قابلمه ای ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید . سپس تمامی آرد را یکباره به آب در حال جوش اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق چوبی مرتبا هم می زنیم تا آرد گلوله نشود و در پایان خمیر سفتی ایجاد شده و مانند توپی در وسط قابلمه جمع شود .
سپس خمیر را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا کمی سرد شود .
حالا فر را روشن می کنیم تا گرم شود . سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حسابی هم می زنیم تا کاملا به خورد خمیر برود . در پایان باید خمیری نرم و لطیف به دست آید .
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و یا چرب می کنیم و خمیر به دست آمده را داخل قیف ریخته و روی سینی فر دایره های متوسط با فاصله مناسب ایجاد می کنیم .
سپس سینی را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پف کرده و طلایی رنگ شود . نان خامه ای ها را از فر خارج کرده و روی یک دستمال تمیز قرار می دهیم تا خنک شود .
برای خامه هم می توانید از خامه های قنادی آماده استفاده کنید و یا اینکه خامه صبحانه را با پودر شکر ، وانیل و پودر خامه آنقدر هم بزنید تا فرم گرفته و بعد از خنک شدن نان خامه ای ها ، آنها را با قیف از خامه پر کرده و در ظرف مورد نظر بچینید .
اجازه دهید خمیر نان خامه ای حتما خنک شود و بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید چرا که در غیر این صورت تخم مرغ ها حالت پخته شده و نان خامه ای پف نمی کند .
اگر می خواهید این نان ها را با سالاد پر کنید شکر آن را حذف کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !