- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 10 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- آگوست 12, 2016
- 1/2 پیمانه
- آرد
- 1/2 پیمانه
- شکر قهوه ای
- 30 گرم
- کره
- 50 گرم
- شکلات چیپسی
- 1 عدد
- تخم مرغ
- 4 قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو
- 1/2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- 1/4 قاشق چای خوری
- نمک
- به مقدار لازم
- پودر شکر
شیرینی تَرَک شکلاتی ، یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین انواع شیرینی های خشک است و شیرینی مناسب برای افرادی است که عاشق شکلات هستند . شیرینی تَرَک شکلاتی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می توان آن را برای عید نوروز تهیه کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، پودر کاکائو و نمک را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . سپس شکر قهوه ای را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . ( من به جای شکر به همان میزان از پودر شکلات داغ استفاده کردم که طعم بی نظیری به شیرینی ها داد ) . کره را از یخچال خارج ، به قطعات کوچکی تقسیم کرده و به مواد خشک اضافه می کنیم . سپس با نوک انگشتان ورز می دهیم تا مواد ما حالتی مانند خرده های نان به خود بگیرد .
حالا شکلات های چیپسی ، تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر یکدست ، نرم و لطیفی به دست آید . از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد می کنیم و در پودر شکر می غلتانیم . بعد از اینکه تمام خمیرها را گلوله کرده و در شکر غلتاندیم ، شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار می دهیم . کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی تَرَک شکلاتی را با فاصله در سینی فر می چینیم .
سینی فر را در فری که از 15 دقیقه قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است ، به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی های ما آماده شود .
شیرینی تَرَک شکلاتی بعد از پخت باز شده و ترک خورده و پهن می شوند .
بعد از پخت شیرینی ها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
با یک فنجان چای و شیرینی تَرَک شکلاتی از میهمانان خود پذیرایی کنید .
- به جای شکر قهوه ای از شکر سفید نیز می توان استفاده کرد .
۲ نظرات-
ربع سکه امروز گفت: آگوست 21, 2016
عالی بود به کارم اومد ممنون از سایت خوبتون.
-
سر آشپز آیکابان گفت: آگوست 21, 2016
سپاس
خوشحالم به کارتون آمده
همیشه شاد باشید