- زمان آماده سازی
- 50 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 50 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 12 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- آگوست 17, 2016
- 3 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شکر
- 3 قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/4 قاشق چای خوری
- جوش شیرین
- 1/4 قاشق چای خوری
- نمک
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- 3 عدد
- تخم مرغ
- 1 پیمانه
- شیر
- 3/4 پیمانه
- روغن مایع
- 2 عدد
- سفیده تخم مرغ
- 2 پیمانه
- پودر نارگیل
- 1/2 پیمانه
- پودر شکر
کیک سورپرایز نارگیلی یک کیک فوق العاده خوشمزه و در عین حال شیک و زیبا است که می توان آن را برای میهمانان تهیه و آنها را شگفت زده کرد .
این کیک بافت بسیار نرمی دارد و ترکیب آن با پودر نارگیل مزه منحصر به فردی به آن می دهد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک سورپرایز نارگیلی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک سورپرایز نارگیلی ابتدا باید توپ های نارگیلی آن را آماده کنیم . برای این کار ابتدا دو عدد سفیده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و آنقدر هم می زنیم تا پف کند و از کاسه بیرون نریزد . سپس پودر شکر و پودر نارگیل را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر یک دستی به دست آید . از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد می کنیم و گلوله های نارگیلی را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم .
تا آن زمان مایع کیک شکلاتی را تهیه می کنیم .
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، پودر کاکائو و نمک را باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم .
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
در یک کاسه تخم مرغ ها ، وانیل و شکر را ریخته و با همزن می زنیم تا پف کند . سپس شیر و روغن مایع را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم . حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و با کاردک و یا همزن دستی هم می زنیم تا آرد نیز کاملا با دیگر مواد ترکیب شود . کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . نصف مایع کیک شکلاتی را در قالب ریخته و توپ های نارگیلی را روی آن می چینیم . مابقی مایع کیک را روی توپک ها ریخته و کیک سورپرایز نارگیلی را به مدت 50 دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) در دمای 180 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
کیک سورپرایز نارگیلی را بعد از خارج کردن از قالب تزئین کرده و برش می زنیم .
- مقدار شکر به کار رفته در کیک سورپرایز نارگیلی 1 لیوان در نظر گرفته شده است که در صورت تمایل می توانید نصف لیوان شکر به آن اضافه کنید .
- در تهیه این کیک به جای شکر سفید از شکر قهوه ای نیز می توانید استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !