کیک دارچینی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
8 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 1/2 پیمانه
آرد
1/2 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
شیر
1/2 پیمانه
چای دم کرده سرد
1/2 پیمانه
روغن مایع
3 عدد
تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری
پودر دارچین
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
کیک دارچینی

کیک دارچینی یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک است که طرز تهیه بسیار راحتی نیز دارد و بسیار سریع نیز آماده می شود .
این کیک بافت بسیار نرمی دارد و یک گزینه مناسب برای یک عصرانه دلپذیر همراه با یک فنجای چای دارچینی است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک دارچینی خوش عطر و طعم را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک دارچینی ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا هم دمای محیط شود .
آرد ، بکینگ پودر و دارچین را باهم ترکیب و سه بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را باهم ترکیب کرده و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و کرم رنگ شود . سپس روغن را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه چایی دم کرده سرد شده را نیز باهم ترکیب و به مایع کیک دارچینی اضافه می کنیم .
در پایان مخلوط مواد خشک را که از قبل 3 بار الک کرده ایم را به مایع کیک اضافه می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا با کاغذ روغنی می پوشانیم . سپس مایع کیک  را در قالب مورد نظر ریخته و آن را در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک کاملا بپزد . سپس گریل را روشن می کنیم تا روی کیک دارچینی نیز کمی طلایی رنگ شود .
کیک  را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . سپس کیک ر از قالب خارج می کنیم .
روی کیک دارچینی را می توانیم با شکر و پودر پسته تزئین کنیم .
با یک فنجان چای و یک برش از کیک دارچینی از میهمانان خود پذیرایی کنید .

  1. در صورت تمایل می توانید نصف پیمانه گردوی خرد شده نیز به مواد کیک دارچینی اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*