- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 8 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- می 21, 2016
- 2 1/2 پیمانه
- آرد
- 1/2 پیمانه
- شکر
- 1/2 پیمانه
- شیر
- 1/2 پیمانه
- چای دم کرده سرد
- 1/2 پیمانه
- روغن مایع
- 3 عدد
- تخم مرغ
- 1 قاشق غذا خوری
- پودر دارچین
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل
کیک دارچینی یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک است که طرز تهیه بسیار راحتی نیز دارد و بسیار سریع نیز آماده می شود .
این کیک بافت بسیار نرمی دارد و یک گزینه مناسب برای یک عصرانه دلپذیر همراه با یک فنجای چای دارچینی است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک دارچینی خوش عطر و طعم را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک دارچینی ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا هم دمای محیط شود .
آرد ، بکینگ پودر و دارچین را باهم ترکیب و سه بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را باهم ترکیب کرده و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و کرم رنگ شود . سپس روغن را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه چایی دم کرده سرد شده را نیز باهم ترکیب و به مایع کیک دارچینی اضافه می کنیم .
در پایان مخلوط مواد خشک را که از قبل 3 بار الک کرده ایم را به مایع کیک اضافه می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا با کاغذ روغنی می پوشانیم . سپس مایع کیک را در قالب مورد نظر ریخته و آن را در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک کاملا بپزد . سپس گریل را روشن می کنیم تا روی کیک دارچینی نیز کمی طلایی رنگ شود .
کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . سپس کیک ر از قالب خارج می کنیم .
روی کیک دارچینی را می توانیم با شکر و پودر پسته تزئین کنیم .
با یک فنجان چای و یک برش از کیک دارچینی از میهمانان خود پذیرایی کنید .
- در صورت تمایل می توانید نصف پیمانه گردوی خرد شده نیز به مواد کیک دارچینی اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !