چوروس یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه اسپانیایی است که معمولا با سس شکلاتی سرو می شود .
شیرینی چوروس اسپانیایی طرز تهیه راحتی دارد فقط چون شیرینی است که در روغن سرخ می شود به زمان و حوصله بیشتری برای تهیه آن نیاز است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه چوروس اسپانیایی را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی چوروس ، ابتدا آب ، شکر ، کره و نمک را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کره در آب حل شده و شکر نیز ذوب شود . وقتی مواد ما شروع به جوش زدن های ریز کرد ، آرد را یکباره اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا به صورت خمیری یکدست به شکل گلوله ای وسط قابلمه در آید . سپس خمیر را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود .
تخم مرغ ها را هم در یک کاسه شکسته و به همراه وانیل کمی هم می زنیم تا از حالت لختگی درآید و بعد کم کم به خمیر اضافه کرده و با همزن هم می زنیم تا تخم مرغ ها کاملا به خورد خمیر برود . سپس مقداری از خمیر را داخل قیف می ریزیم . داخل قابلمه روغن می ریزیم تا کاملا داغ شود . سپس از خمیر داخل روغن به صورت نوارهای باریک با ماسوره شکوفه به اندازه ۱۰ سانت زده و با قیچی برش می زنیم . تمام چوروس ها را به همین روش آماده کرده و اجازه می دهیم تا رنگ آن قهوه ای شده و کاملا سرخ شوند و سپس از داخل روغن خارج کرده و روی حوله تمیزی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود و بعد در ترکیب شکر و پودر دارچین می غلتانیم .
برای سس شکلاتی هم ۱۰۰ گرم شکلات و ۶۰ گرم خامه را داخل کاسه ای ریخته و روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری ) قرار می دهیم تا شکلات ها ذوب شوند و بعد هم می زنیم تا خامه و شکلات کاملا باهم ترکیب شده و سس شکلاتی آماده شود .
سپس شیرینی چوروس را با سس شکلاتی سرو می کنیم .
اگر احساس کردید خمیر کمی سفت است و راحت از ماسوره خارج نمی شود یک عدد تخم مرغ دیگر نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا با خمیر ترکیب شده و خمیر کمی شل شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !