پاناکوتا شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرهاست که عطر و طعم بی نظیری دارد . پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که معمولا با انواع میوه تزئین و سرو می شود . در تهیه پاناکوتا شکلاتی بسته به سلیقه می توانید از شکلات تلخ و یا یا معمولی استفاده کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی را آموزش می دهد .
برای تهیه پاناکوتا شکلاتی ، ابتدا نصف پیمانه از شیر را با 1.5 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کرده ، کمی هم می زنیم و بعد آن را روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) می گذاریم تا پودر ژلاتین در شیر کاملا حل شود .
بقیه شیر + خامه + شکر ( من به جای شکر از پودر شکلات داغ آماده استفاده کردم ) را باهم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود . سپس شکلات تلخ رنده شده را اضافه می کنیم .
مایع پاناکوتا را از روی گاز برداشته و هم می زنیم تا شکلات در شیر حل شده و به رنگ قهوه ای دلخواه برسد .
پودر ژلاتین را که کاملا در شیر حل شده را به همراه وانیل به مایع پاناکوتا اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم مخلوط شوند .
مایع دسر را داخل قالب مورد نظر ( تک نفره و یا بزرگ ) ریخته و بعد از اینکه کمی خنک شد و از حرارت افتاد داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد . ( من معمولا یک شب تا صبح صبر می کنم تا کاملا سفت شود ) .
بعد از اینکه دسر پاناکوتا شکلاتی ما کاملا خودش را گرفت ، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانده و با توت فرنگی و موز و یا هر میوه ای که دوست داشتید تزئین و سرو کنید .
در صورت تمایل می توانید توت فرنگی و شکر را داخل مخلوط کن بریزد تا کاملا میکس شده و بصورت پوره درآید . سپس آن را روی حرارت ملایم قراردهید تا به جوش آید و بعد از اینکه سس توت فرنگی خنک شد آن را به هنگام سرو روی دسر پاناکوتا شکلاتی بریزید و سرو کنید .
قبل از اینکه پاناکوتا شکلاتی را در قالب بریزید ، آن را چرب کنید تا بعد آز آماده شدن دسر راحت تر از قالب در آید .
۲ نظرات-
مصطفی گفت: می 28, 2016
سلام لینک شدین
-
سر آشپز آیکابان گفت: می 28, 2016
سپاس