پاناکوتا شکلاتی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 1/2 پیمانه
شیر
1 بسته
خامه صبحانه
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1/2 پیمانه
شکر
1 1/2 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین
100 گرم
شکلات تلخ
پاناکوتا شکلاتی

پاناکوتا شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرهاست که عطر و طعم بی نظیری دارد . پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که معمولا با انواع میوه تزئین و سرو می شود . در تهیه پاناکوتا شکلاتی بسته به سلیقه می توانید از شکلات تلخ و یا یا معمولی استفاده کنید .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی را آموزش می دهد .

برای تهیه پاناکوتا شکلاتی ، ابتدا نصف پیمانه از شیر را با 1.5 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کرده ، کمی هم می زنیم و بعد آن را روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) می گذاریم تا پودر ژلاتین در شیر کاملا حل شود .

بقیه شیر + خامه + شکر ( من به جای شکر از پودر شکلات داغ آماده استفاده کردم ) را باهم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود . سپس شکلات تلخ رنده شده را اضافه می کنیم .

مایع پاناکوتا را از روی گاز برداشته و هم می زنیم تا شکلات در شیر حل شده و به رنگ قهوه ای دلخواه برسد .

پودر ژلاتین را که کاملا در شیر حل شده را به همراه وانیل به مایع پاناکوتا اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم مخلوط شوند .

مایع دسر را داخل قالب مورد نظر ( تک نفره و یا بزرگ ) ریخته و بعد از اینکه کمی خنک شد و از حرارت افتاد داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد . ( من معمولا یک شب تا صبح صبر می کنم تا کاملا سفت شود ) .

بعد از اینکه دسر پاناکوتا شکلاتی ما کاملا خودش را گرفت ، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانده و با توت فرنگی و موز و یا هر میوه ای که دوست داشتید تزئین و سرو کنید .

در صورت تمایل می توانید توت فرنگی و شکر را داخل مخلوط کن بریزد تا کاملا میکس شده و بصورت پوره درآید . سپس آن را روی حرارت ملایم قراردهید تا به جوش آید و بعد از اینکه سس توت فرنگی خنک شد آن را به هنگام سرو روی دسر پاناکوتا شکلاتی بریزید و سرو کنید .

  1. قبل از اینکه پاناکوتا شکلاتی را در قالب بریزید ، آن را چرب کنید تا بعد آز آماده شدن دسر راحت تر از قالب در آید .

۲ نظرات

  1. مصطفی گفت: می 28, 2016 پاسخ
    سلام لینک شدین
    1. سر آشپز آیکابان گفت: می 28, 2016 پاسخ
      سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*