مافین ها از خوشمزه ترین و خوش بافت ترین نوع کیک ها هستند که انواع مختلفی دارند و به روش های مختلفی نیز تهیه می شوند .
مافین ها را می توان به صورت ساده و یا با انواع خامه و کرم سرو کرد .
یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مافین ها ، مافین شکلاتی است که طرز تهیه آن بسیار راحت بوده و می توان آن را به عنوان یک عصرانه دلپذیر با یک نوشیدنی خنک سرو کرد .
برای تهیه مافین شکلاتی ، ابتدا آرد ، پودر کاکائو ، نمک ، جوش شیرین و بکینگ پودر را باهم مخلوط و چند بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ را که از قبل از یخچال بیرون آورده اید و با دیگر مواد هم دما شده است را به همراه شکر ، روغن و شیر در کاسه ای ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط و مایع یک دستی به دست آید .
مواد خشک را که از قبل باهم ترکیب و الک کرده اید را آرام آرام به مایع مافین اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند . سپس شکلات چیپسی را نیز اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید .
سپس مایع را در قالب های مافین ریخته به طوری که 1/3 روی قالب ها خالی بماند . روی هر یک از مافین ها کمی خلال پسته بپاشید و بعد آنها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزند . بعد از نیم ساعت با یک خلال دندان مافین شکلاتی را امتحان کنید . به این صورت که خلال دندان را در مرکز مافین فرو کنید اگر تمیز درآمد و چیزی به آن نچسبیده بود مافین های شما آماده شده اند . در غیر اینصورت صبر کنید تا مافین ها 10 دقیقه دیگر نیز بپزند .
بعد از اینکه مافین شکلاتی شما آماده شد آن را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن آن را با یک لیوان آبمیوه خنک نوش جان کنید .
می توانید شکلات چیپسی را از مواد اولیه حذف کنید .
استفاده از جوش شیرین به مقدار خیلی کم در تهیه مافین ها و کیک های شکلاتی باعث تیره تر شدن رنگ آن می شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !