مافین شکلاتی

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
5 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3/4 پیمانه
شیر
1 1/2 پیمانه
آرد
3 1/2 پیمانه
شکر
2 عدد
تخم مرغ
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 پیمانه
روغن مایع
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
1 سر انگشت
نمک
3 قاشق غذا خوری
شکلات چیپسی
1/4 قاشق چای خوری
جوش شیرین
3 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
مافین شکلاتی

مافین ها از خوشمزه ترین و خوش بافت ترین نوع کیک ها هستند که انواع مختلفی دارند و به روش های مختلفی نیز تهیه می شوند .

مافین ها را می توان به صورت ساده و یا با انواع خامه و کرم سرو کرد .

یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مافین ها ، مافین شکلاتی است که طرز تهیه آن بسیار راحت بوده و می توان آن را به عنوان یک عصرانه دلپذیر با یک نوشیدنی خنک سرو کرد .

سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه مافین شکلاتی را آموزش می دهد .

برای تهیه مافین شکلاتی ، ابتدا آرد ، پودر کاکائو ، نمک ، جوش شیرین و بکینگ پودر را باهم مخلوط و چند بار الک می کنیم .

فر را روشن می کنیم تا گرم شود .

تخم مرغ را که از قبل از یخچال بیرون آورده اید و با دیگر مواد هم دما شده است را به همراه  شکر ، روغن و شیر در کاسه ای ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط و مایع یک دستی به دست آید .

مواد خشک را که از قبل باهم ترکیب و الک کرده اید را آرام آرام به مایع مافین اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند . سپس شکلات چیپسی را نیز اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید .

سپس مایع را در قالب های مافین ریخته به طوری که 1/3 روی قالب ها خالی بماند . روی هر یک از مافین ها کمی خلال پسته بپاشید و بعد آنها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزند . بعد از نیم ساعت با یک خلال دندان مافین شکلاتی را امتحان کنید . به این صورت که خلال دندان را در مرکز مافین فرو کنید اگر تمیز درآمد و چیزی به آن نچسبیده بود مافین های شما آماده شده اند . در غیر اینصورت صبر کنید تا مافین ها 10 دقیقه دیگر نیز بپزند .

بعد از اینکه مافین شکلاتی شما آماده شد آن را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن آن را با یک لیوان آبمیوه خنک نوش جان کنید .

  1. می توانید شکلات چیپسی را از مواد اولیه حذف کنید .
  2. استفاده از جوش شیرین به مقدار خیلی کم در تهیه مافین ها و کیک های شکلاتی باعث تیره تر شدن رنگ آن می شود .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*