کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 پیمانه
آرد
1 1/2 پیمانه
شکر
2 پیمانه
آب
1/2 پیمانه
پودر کاکائو
2 قاشق چای خوری
سرکه سفید
1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری
نمک
2 قاشق مربا خوری
بکینگ پودر
3/4 پیمانه
روغن مایع
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
100 گرم
خامه صبحانه
100 گرم
شکلات تخته ای
کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

یکی از محبوب ترین و پر طرفدار ترین کیک ها ، کیک های شکلاتی هستند که انواع مختلفی دارند و به روش های مختلفی تهیه می شوند .
از خوشمزه ترین انواع کیک شکلاتی ، کیک شکلاتی ساده است که در تهیه آن از تخم مرغ و لبنیات نیز استفاده نمی شود و بنابراین یکی از بهترین کیک ها برای کسانی است که با تخم مرغ و لبنیات حساسیت داشته و نمی توانند استفاده کنند .
در تهیه این کیک با اینکه از تخم مرغ استفاده نشده است ولی با این حال این کیک بافت نرم و لطیفی دارد و بسیار خوش عطر و طعم است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ را آموزش می دهد .
برای تهیه کیکی شکلات بدون تخم مرغ ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک و پودر کاکائو را باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم .
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و هم می زنیم تا یک دست شوند . سپس وانیل ، سرکه و آب را نیز اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام و در چند مرحله به مایع بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد کاملا به خورد آن برود .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و مایع کیک شکلاتی بدون تخم مرغ را در قالب ریخته و سپس قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم ، به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت ، کیک را از فر خارج کرده ، کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود . تا آن زمان گاناش را آماده می کنیم .
برای تهیه گاناش 100 گرم خامه صبحانه را به همراه 100 گرم شکلات تخته ای خرد شده باهم مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا شکلات در خامه حل شده و سس یک دستی به دست آید .
بعد از اینکه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ خنک شد ، آن را از قالب خارج کرده و روی آن را با سس شکلاتی پوشانده و برش می زنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*