یکی از محبوب ترین و پر طرفدار ترین کیک ها ، کیک های شکلاتی هستند که انواع مختلفی دارند و به روش های مختلفی تهیه می شوند .
از خوشمزه ترین انواع کیک شکلاتی ، کیک شکلاتی ساده است که در تهیه آن از تخم مرغ و لبنیات نیز استفاده نمی شود و بنابراین یکی از بهترین کیک ها برای کسانی است که با تخم مرغ و لبنیات حساسیت داشته و نمی توانند استفاده کنند .
در تهیه این کیک با اینکه از تخم مرغ استفاده نشده است ولی با این حال این کیک بافت نرم و لطیفی دارد و بسیار خوش عطر و طعم است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ را آموزش می دهد .
برای تهیه کیکی شکلات بدون تخم مرغ ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک و پودر کاکائو را باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم .
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و هم می زنیم تا یک دست شوند . سپس وانیل ، سرکه و آب را نیز اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام و در چند مرحله به مایع بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد کاملا به خورد آن برود .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و مایع کیک شکلاتی بدون تخم مرغ را در قالب ریخته و سپس قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم ، به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت ، کیک را از فر خارج کرده ، کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود . تا آن زمان گاناش را آماده می کنیم .
برای تهیه گاناش 100 گرم خامه صبحانه را به همراه 100 گرم شکلات تخته ای خرد شده باهم مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا شکلات در خامه حل شده و سس یک دستی به دست آید .
بعد از اینکه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ خنک شد ، آن را از قالب خارج کرده و روی آن را با سس شکلاتی پوشانده و برش می زنیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !