خورشت مرغ ، یکی از خورشت های ساده و در عین حال خوشمزه است که بسیار پر طرفدار و مجلسی نیز می باشد . خورشت مرغ به روش های مختلفی طبخ می شود و طرز تهیه آسانی دارد . این خورشت یکی از بهترین گزینه برای زمان هایی است که فرصت کمی دارید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت مرغ ساده را آموزش می دهد .
برای تهیه خورشت مرغ ، ابتدا تکه های مرغ را که بهتر است ران و سینه باشد را در مقدار کمی کره یا روغن و یا ترکیب هردو ، سرخ می کنیم به طوری که دو طرف آن کاملا طلایی رنگ شود . سپس پیاز را نگینی ریز کرده و به مرغ های سرخ شده اضافه و تفت می دهیم تا پیازها هم سبک و طلایی رنگ شوند . حالا زردچوبه و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و تفت می دهیم . سپس ترکیب رب گوجه فرنگی ، دارچین و زعفران را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود . ( در صورت تمایل می توانید به رب گوجه فرنگی کمی رب آلبالو یا رب انار هم اضافه کنید تا خورشت ترش تری داشته باشید . من از رب آلبالو استفاده کردم تا رنگ خورشت مرغ تیره نشود . در پایان مقدار کمی آب اضافه کرده و زیر حرارت را روشن می کنیم تا به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم می کنیم و فلفل دلمه ای خلال شده و نمک را هم اضافه کرده و صبر می کنیم تا تکه های مرغ پخته و سس آن غلیظ شود .
تا آن زمان پلو کته ای را آماده می کنیم . برای تهیه پلو کته ای ، برنج را داخل پلو پز ریخته و بسته به نوع برنج و تازه یا کهنه بودن آن آب و نمک را اضافه کرده و پلو پز را روشن می کنیم تا آب برنج تبخیر شود . سپس کره و یا روغن را اضافه کرده و دوباره درب پلوپز را می بندیم تا دم بکشد .
من برای ۲٫۵ پیمانه برنج تازه ایرانی ، از سه پیمانه آب استفاده می کنم . البته برنج را هم دو سه ساعتی خیس می کنم .
خورشت مرغ را بعد از پخت در ظرف مورد نظر کشیده و با پلو کته و سالاد کاهو سرو می کنیم .
بهتر است برای تهیه خورشت مرغ از مقدار خیلی کمی دارچین استفاده کنید تا بوی دارچین قالب نباشد . چون در تهیه این خورشت از فلفل دلمه ای و زعفران استفاده شده ، بوی زهم مرغ گرفته می شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !