امروز طرز تهیه یک رب بسیار خوشمزه را آموزش می دهیم که می توانید از آن در تهیه انواع غذا استفاده کنید . رب آلبالو بسیار خوشرنگ و طعم بوده و می توان آن را با کمی نمک به عنوان ترشک نیز مصرف کرد .
تهیه رب آلبالو کمی پر دردسر و سخت است اما به طعم عالی آن می ارزد . البته من این رب را با آلبالوهایی که فریز کرده بودم تهیه کردم . شما می توانید در فصل تابستان که آلبالو فراوان است تهیه کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه رب آلبالو را اموزش می دهد .
برای تهیه رب آلبالو ، ابتدا دم و برگ آلبالوها را جدا کرده و بعد آنها را تمیز می شوییم .
آلبالوها را در یک قابلمه ریخته و به آن کمی آب اضافه کرده ، روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و آلبالوها نرم شوند . سپس زیر حرارت را خاموش می کنیم تا خنک شوند . آلبالوها را یک صافی ریز رد می کنیم تا پوست و هسته آنها جدا شود و گوشت آن باقی بماند .
عصاره آلبالو به دست آمده را دوباره در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و زیر حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش آید . کف ایجاد شده روی رب آلبالو را گرفته و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا به غلظت مناسب برسد . مرتب به رب سر زده و آن را هم می زنیم تا ته نگیرد .
بعد از اینکه رب غلیظ شد و رد قاشق یا کفگیر کف قابلمه باقی ماند ، به اندازه کافی نمک را هم اضافه کرده و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم تا خنک شود .
رب آلبالو را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن را بسته ، در یخچال نگهداری می کنیم .
از رب آلبالو می توان به عنوان چاشنی برای تهیه مرغ ، ماهی و دیگر غذاها مانند انواع دلمه استفاده کرد .
من برای تهیه رب آلبالو ، از آلبالوهای محلی استفاده کردم که نسبت به آلبالو فرنگی ترش تر بوده و رب آن نیز تیره تر می شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !