رب آلبالو

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
120 دقیقه
میزان دشواری
سخت
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 کیلو گرم
آلبالو
به مقدار لازم
نمک
رب آلبالو

امروز طرز تهیه یک رب بسیار خوشمزه را آموزش می دهیم که می توانید از آن در تهیه انواع غذا استفاده کنید . رب آلبالو بسیار خوشرنگ و طعم بوده و می توان آن را با کمی نمک به عنوان ترشک نیز مصرف کرد .
تهیه رب آلبالو کمی پر دردسر و سخت است اما به طعم عالی آن می ارزد . البته من این رب را با آلبالوهایی که فریز کرده بودم تهیه کردم . شما می توانید در فصل تابستان که آلبالو فراوان است تهیه کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه رب آلبالو را اموزش می دهد .
برای تهیه رب آلبالو ، ابتدا دم و برگ آلبالوها را جدا کرده و بعد آنها را تمیز می شوییم .
آلبالوها را در یک قابلمه ریخته و به آن کمی آب اضافه کرده ، روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و آلبالوها نرم شوند . سپس زیر حرارت را خاموش می کنیم تا خنک شوند . آلبالوها را یک صافی ریز رد می کنیم تا پوست و هسته آنها جدا شود و گوشت آن باقی بماند .
عصاره آلبالو به دست آمده را دوباره در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و زیر حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش آید . کف ایجاد شده روی رب آلبالو را گرفته و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا به غلظت مناسب برسد . مرتب به رب سر زده و آن را هم می زنیم تا ته نگیرد .
بعد از اینکه رب غلیظ شد و رد قاشق یا کفگیر کف قابلمه باقی ماند ، به اندازه کافی نمک را هم اضافه کرده و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم تا خنک شود .
رب آلبالو را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن را بسته ، در یخچال نگهداری می کنیم .
از رب آلبالو می توان به عنوان چاشنی برای تهیه مرغ ، ماهی و دیگر غذاها مانند انواع دلمه استفاده کرد .

  1. من برای تهیه رب آلبالو ، از آلبالوهای محلی استفاده کردم که نسبت به آلبالو فرنگی ترش تر بوده و رب آن نیز تیره تر می شود .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*