مربای آلبالو

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
120 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
صبحانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 کیلو گرم
آلبالو
1 کیلو گرم
شکر
مربای آلبالو

آلبالو یکی از میوه های فصل تابستان است که از آن در تهیه انواع غذاها ، شیرینی ها و دسرها استفاده می شود .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه مربای آلبالوی پرطرفدار و خوشمزه را آموزش می دهد که یکی از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحانه ایرانی است .

برای تهیه مربای آلبالو ، ابتدا آلبالوها را شسته و دم آن را می گیریم و بعد با دقت هسته آلبالوها را به آرامی به طوری که شکل آلبالوها به هم نریزد در می آوریم .

در یک قابلمه که گنجایش مربای آلبالو را داشته باشد ، یک لایه آلبالو ریخته و یک لایه شکر و ادامه می دهیم تا آلبالوها و شکر تمام شود . در قابلمه را می بندیم و 10 تا 12 ساعت صبر می کنیم تا آلبالوها آب بیندازند و شکرها هم کمی آب شوند .  با اینکار هم مربای آلبالو سیاه نمیشود و رنگ روشن تری خواهد داشت و هم اینکه دیگر نیازی به اضافه کردن آب نیست و مربا با آب خود آلبالو پخته می شود و در نتیجه طعم بهتری خواهد داشت .

بعد از اینکه آلبالوها آب انداختند قابلمه را روی گاز  و روی حرارت ملایم قرار می دهیم ( حرارت بالا باعث تیره شدن مربای آلبالو می شود ) .

وقتی مربای آلبالو به جوش آمد کف روی آن را می گیرم . هر از چند گاهی مربای آلبالو را هم می زنیم چون امکان دارد مربا سر برود .

مربای آلبالو را تا زمانی که آب آن نصف نشده  از روی حرارت بر نمی داریم . بعد از اینکه شربت مربای آلبالو به غلظت دلخواهمان رسید زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا مربا خنک شود . سپس مربای آلبالو را در ظرف مخصوص آن ریخته و در یخچال قرار می دهیم .

خواص آلبالو :

میوه آلبالو برای رفع تشنگی بسیار مفید است و شربت آن یک داروی موثر برای کسانی است که عطش فراوان دارند .

آلبالو طبع سردی دارد ، بنابراین مصرف آن برای کسانی که طبعشان گرم است توصیه می شود .

میوه آلبالو برای کسانی که فشار خون بالا دارند بسیار موثر است ، چرا که مصرف آن باعث کاهش فشار خون می شود .

هم چنین آلبالو قند خون را پایین می آورد بنابراین افرادی که دیابت دارند می توانند با خیال راحت این میوه را بدون هیچ نگرانی مصرف کنند .

  1. اگر آب آلبالوها زیاد بود می توانید با آن شربت آلبالو درست کنید .
  2. اگر می خواهید مربا را در طولانی مدت مصرف کنید شکر آن باید کمی بیشتر باشد تا کپک نزند .
  3. مربا را درجای سرد و خشک نگهداری کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*