کمپوت آلبالو

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
50 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 کیلو گرم
آلبالو
250 گرم
شکر
1/2 L
آب
کمپوت آلبالو

در فصل تابستان میوه های متنوعی وجود دارد که از آنها در تهیه انواع دسر ، مربا ، کیک ، شیرینی ، کمپوت و … استفاده می شود .
فصل تابستان بهترین فصل برای تهیه انواع کمپوت ها از میوه های مختلف است . یکی از خوشمزه ترین کمپوت ها ، کمپوت آلبالو است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد که می توان آن را آماده و برای فصلهایی که آلبالو موجود نیست نگهداری کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کمپوت آلبالو را آموزش می دهد .
برای تهیه کمپوت آلبالو ، ابتدا برگ و ساقه های آلبالوها را جدا کرده و آنها را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب آن گرفته شود و آلبالوها خشک شوند .
حالا شربت کمپوت را تهیه می کنیم .
برای تهیه شربت ، آب و شکر را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا شربت در آب حل شود و بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت بر می داریم .
آلبالوها را در شیشه مورد نظر ریخته و بعد شربت را روی آن می ریزیم به طوری که روی آلبالوها کاملا پوشیده شود .
سپس در شیشه ها را با در فلزی محکم می بندیم .
در یک قابلمه متناسب با اندازه شیشه های کمپوت آب ریخته و شیشه ها را داخل آب قرار می دهیم به طوری که آب حداقل تا در شیشه ها را بپوشاند .
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا آب داخل قابلمه کم کم تبخیر شده و به جوش آید .
بعد از اینکه آب به جوش آمد ، زیر حرارت را کم می کنیم تا به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر کمپوت آلبالو در آب بماند و آماده شود .
سپس کمپوت را از آب خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد در یخچال قرار می دهیم .

  1. برای تهیه کمپوت آلبالو ، از آلبالوهای سالم و بدون لک استفاده کنید .
  2. با این روش می توان کمپوت آلبالو را حداقل به مدت 6 ماه در یخچال نگهداری کرد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*