چیز کیک انار

زمان آماده سازی
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
200 گرم
بیسکوئیت پودر شده
120 گرم
کره آب شده
1 بسته
پنیر ماسکارپونه
1 بسته
خامه صبحانه
2 1/2 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین
1 1/2 لیوان
آب انار
1 قاشق سوپخوری
شکر
2 قاشق سوپخوری
پودر شکر
1 عدد بزرگ
انار
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
1/3 لیوان
آب
چیز کیک انار

چیز کیک انار ، یکی از کیک های ساده و بسیار خوشمزه است که می توان در فصل پاییز که انار فراوان است آن را تهیه کرد . چیز کیک انار یک گزینه مناسب برای شب یلدا نیز می باشد . برای پایه چیز کیک انار می توان از کیک و یا بیسکوئیت استفاده کرد . برای ژله روی آن نیز می توانید از پودر ژله آماده استفاده کنید و یا با آب انار طبیعی ژله تهیه کرده و روی چیز کیک را بپوشانید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه چیز کیک انار را آموزش می دهد .
برای تهیه چیز کیک انار ، ابتدا پایه کیک را تهیه می کنیم . برای این کار بیسکوئیت ساده پتی بور و یا ساقه طلایی را پودر کرده و کره ای که با حرارت غیر مستقیم ذوب کرده ایم را به آن اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم تا کره کاملا به خورد بیسکوئیت برود . سپس آن را کف قالب کمربندی ریخته و با کف قاشق صاف کرده و پهن می کنیم تا کاملا فشرده شود .
قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و سفت شود .
تا آن زمان رویه کیک را آماده می کنیم .
در کتری آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . در کاسه پیرکس و یا استیل ۱٫۵ لیوان آب انار ریخته و روی حرارت قرار می دهیم . ۱٫۵ قاشق پودر ژلاتین و ۱ قاشق شکر را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا پودر ژلاتین کاملا در آب انار حل شود .
ژله انار آماده شده را از روی بخار برداشته کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
یک بسته خامه را با سه قاشق پودر شکر مخلوط کرده و هم می زنیم تا ا باهم ترکیب شوند . سپس پنیر ماسکارپونه و وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یک دست شود . ۱ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین را در ۱/۳ لیوان آب حل کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا حل شده و شفاف شود و به مایع پنیری اضافه کرده و هم می زنیم .
قالب را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با مایع پنیری کاملا می پوشانیم . انار دانه شده را روی چیز کیک ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد . سپس چیز کیک انار را دوباره از یخچال بیرون آورده و ژله انار را اضافه کرده و آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد .
چیز کیک انار را از قالب خارج کرده و بعد از تزئین سرو می کنیم .

  1. اگر از پودر ژلاتین آماده برای تهیه چیز کیک استفاده می کنید ، آن را در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی بخار قرار دهید تا کاملا شفاف شود . سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کرده و از روی حرار ت بردارید تا کاملا خنک شده و بعد برای روی چیز کیک از آن استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*