چیز کیک انار ، یکی از کیک های ساده و بسیار خوشمزه است که می توان در فصل پاییز که انار فراوان است آن را تهیه کرد . چیز کیک انار یک گزینه مناسب برای شب یلدا نیز می باشد . برای پایه چیز کیک انار می توان از کیک و یا بیسکوئیت استفاده کرد . برای ژله روی آن نیز می توانید از پودر ژله آماده استفاده کنید و یا با آب انار طبیعی ژله تهیه کرده و روی چیز کیک را بپوشانید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه چیز کیک انار را آموزش می دهد .
برای تهیه چیز کیک انار ، ابتدا پایه کیک را تهیه می کنیم . برای این کار بیسکوئیت ساده پتی بور و یا ساقه طلایی را پودر کرده و کره ای که با حرارت غیر مستقیم ذوب کرده ایم را به آن اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم تا کره کاملا به خورد بیسکوئیت برود . سپس آن را کف قالب کمربندی ریخته و با کف قاشق صاف کرده و پهن می کنیم تا کاملا فشرده شود .
قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و سفت شود .
تا آن زمان رویه کیک را آماده می کنیم .
در کتری آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . در کاسه پیرکس و یا استیل ۱٫۵ لیوان آب انار ریخته و روی حرارت قرار می دهیم . ۱٫۵ قاشق پودر ژلاتین و ۱ قاشق شکر را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا پودر ژلاتین کاملا در آب انار حل شود .
ژله انار آماده شده را از روی بخار برداشته کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
یک بسته خامه را با سه قاشق پودر شکر مخلوط کرده و هم می زنیم تا ا باهم ترکیب شوند . سپس پنیر ماسکارپونه و وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یک دست شود . ۱ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین را در ۱/۳ لیوان آب حل کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا حل شده و شفاف شود و به مایع پنیری اضافه کرده و هم می زنیم .
قالب را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با مایع پنیری کاملا می پوشانیم . انار دانه شده را روی چیز کیک ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد . سپس چیز کیک انار را دوباره از یخچال بیرون آورده و ژله انار را اضافه کرده و آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد .
چیز کیک انار را از قالب خارج کرده و بعد از تزئین سرو می کنیم .
اگر از پودر ژلاتین آماده برای تهیه چیز کیک استفاده می کنید ، آن را در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی بخار قرار دهید تا کاملا شفاف شود . سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کرده و از روی حرار ت بردارید تا کاملا خنک شده و بعد برای روی چیز کیک از آن استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !