چیز کیک با رویه ژله

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 1/2 پیمانه
آرد
1/2 پیمانه
شیر
2 عدد
تخم مرغ
1/2 پیمانه
روغن مایع
1 پیمانه
شکر
1 قاشق مربا خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
200 گرم
پنیر ماسکارپونه
1 بسته
خامه صبحانه
1 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین
3 قاشق سوپخوری
پودر شکر
3 عدد
موز
1 بسته
ژله موز
1/3 پیمانه
آب
چیز کیک با رویه ژله

چیز کیک ، یکی از پر طرفدارترین کیک هاست که بسیار خوشمزه بوده و به دو صورت یخچالی و داخل فر تهیه می شود .
در تهیه چیز کیک یخچالی از بیسکوییت استفاده می شود و پایه کیک چیز کیک داخل فر ، کیک است .
امروز می خواهیم چیز کیک با رویه ژله را آموزش بدهیم که برای تهیه آن از کیک استفاده می شود .
هر نوع کیکی را برای پایه چیز کیک می توانید استفاده کنید که من از کیک ساده وانیلی برای تهیه آن استفاده کردم .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه چیز کیک با رویه ژله را آموزش می دهد .
برای تهیه چیز کیک با رویه ژله ابتدا کیک آن را آماده می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود . آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم و کنار می گذاریم .
روغن و شکر را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شود و مایع یک دستی به دست آید . سپس تخم مرغ اول را اضافه کرده و 3 دقیقه هم می زنیم . تخم مرغ دوم را به همراه وانیل به مواد اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
حالا شیر را هم اضافه کرده و هم می زنیم . در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام و در چند مرحله به مایع کیک اضلفه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد کاملا با دیگر مواد ترکیب شود .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و بعد مایع کیک را داخل قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سنتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
تا آن زمان ، لایه پنیری کیک را آماده می کنیم .
پودر ژلاتین را با 1/3 لیوان آب سرد ترکیب کرده و روی بخار کتری می گذاریم تا پودر ژلاتین در آب حل شده و مایع شفافی به دست آید . سپس از روی کتری بر می داریم تا خنک شود .
خامه صبحانه را با پودر شکر مخلوط کرده و هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شوند ( نیازی به فرم گرفتن خامه نیست )
سپس وانیل و پنیر ماسکارپونه را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پنیر هم با خامه ترکیب شده و مایع یک دستی به دست آید . در پایان ژلاتین حل شده در آب را اضافه می کنیم .
بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد ، از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی آن را جدا می کنیم . سپس کیک را دوباره به قالب انتقال می دهیم . ترکیب پنیر و خامه را روی کیک ریخته و صاف می کنیم .
موزها را حلقه کرده و روی سطح پنیری می چینیم و بعد کیک را داخل یخچال قرار می دهیم تا پنیر خودش را بگیرد . ( یک ساعت کافی است ) .
یک بسته پودر ژله موز را در یک لیوان آب جوش حل می کنیم تا مایع کاملا شفافی به دست آید . سپس نصف پیمانه آب سرد را اضافه کرده و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
سپس نیمی از آن را آرام آرام و با قاشق روی موزها می ریزیم به طوری که روی موزها را بپوشاند و بعد چیز کیک را دوباره در یخچال قرار می دهیم . بعد از 15 تا 20 دقیقه که ژله روی کیک کمی خودش را گرفت و سفت شد ، باقی مانده ژله را روی چیز کیک ریخته و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آماده شود .
بعد از دو ساعت چیز کیک با رویه ژله ما آماده است .

  1. برای تهیه چیز کیک بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنید . در غیر این صورت بعد از جدا کردن کاغذ روغنی از کیک ، کف و دیواره های قالب را با سلفون دو لایه کاملا بپوشانید و بعد کیک را به داخل قالب انتقال دهید .
  2. برای تهیه چیز کیک با رویه ژله از هر نوع ژله و میوه ای که دوست دارید می توانید استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*