مربای هویج

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
صبحانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 1/2 کیلو گرم
هویج
2 1/2 کیلو گرم
شکر
1 لیوان
آب
1/3 لیوان
گلاب
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
مربای هویج

مربای هویج یکی از خوش طعم ترین و خوش رنگ ترین انواع مربا است که یک گزینه مناسب برای صبحانه ای دلپذیر با کره است . مربای هویج طرز تهیه راحتی دارد و می توان آن را در منزل تهیه کرد .
برای اسانس آن نیز معمولا از دارچین و یا گلاب و وانیل استفاده می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه مربای هویج را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز سرکار خانم فاطمه جوادی ارسال کرده اند .

برای تهیه مربای هویج ، ابتدا هویج ها را پوست گرفته و می شوییم و کنار می گذاریم تا خشک شوند . سپس آن را درشت رنده کرده و داخل قابلمه ای ریخته و شکر را لابه لای آن می ریزیم . یک لیوان آب را هم به هویج ها اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید . ( مقدار شکر و هویج به کار رفته در مربای هویج به یک اندازه است و برای اندازه گیری آن بهتر است هویج ها را بعد از پوست گرفتن وزن کنید تا وزن خالص آن مشخص شود که برای من ۲٫۵ کیلو هویج پوست گرفته و ۲٫۵ کیلو شکر شد )
بعد از اینکه مربای هویج به جوش آمد ، کف روی آن را جدا می کنیم تا بعد از پخت مربای خوشرنگ تر و شفاف تری داشته باشیم و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا مربای هویج با حرارت ملایم بپزد و به غلظت مناسب برسد .
برای مشخص کردن غلظت مربا ، بعد از اینکه مربا کمی غلیظ شد و قوام آمد کمی از آن را داخل کاسه ای ریخته و اجازه دهید تا کاملا سرد شود . اگر قوام آن به اندازه کافی بود و شربت آن کش می آمد ، مربا حاضر است در غیر اینصورت به زمان بیشتری برای پخت نیاز است .
در پایان و بعد از پخت مربا ، وانیل و گلاب را هم به آن اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش می کنیم تا مربای ما خنک شود .
مربای هویج را در شیشه های مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*