کیک هل و گلاب

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
5 عدد
تخم مرغ
1 پیمانه
شیر
3/4 پیمانه
روغن
1 1/2 پیمانه
شکر
3 پیمانه
آرد
2 قاشق سوپخوری
گلاب
1 قاشق مربا خوری
پودر هل
1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
کیک هل و گلاب

کیک هل و گلاب یکی از کیک های بسیار خوش عطر و طعم است که طعم بی نظیری دارد . عطر و طعم این کیک من را به دوران کودکی می برد . این کیک بسیار خوش بافت است و یک گزینه مناسب برای یک عصرانه دلپذیر همراه با یک فنجان چای محسوب می شود . این کیک را می توان برای ماه مبارک رمضان نیز آماده و سرو کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک هل و گلاب را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک هل و گلاب ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم .
فر را روشن کرده و اجازه می دهیم تا گرم شود .
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در یک کاسه کاملا تمیز با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا پف کند و وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها از آن بیرون نریزد و بعد در یخچال می گذاریم .
شکر را به زرده ها اضافه کرده و هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
روغن را نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
شیر ، گلاب ، زعفرن و هل را باهم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم .
حالا سفیده های زده شده را از یخچال بیرون آورده و با لیسک در سه نوبت به مایع کیک اضافه کرده و آرام و دورانی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا پف سفیده ها نخوابد .
مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا الک کرده ایم را نیز در سه مرحله به مواد بالا اضافه کرده وبا لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد ترکیب شود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم .
مایع کیک هل و گلاب را در قالب می ریریزم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا کیک ما آماده شود .
5 دقیقه آخر پخت ، گریل را روشن می کیم تا روی کیک هل و گلاب نیز طلایی رنگ شود .
کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود .
کیک هل و گلاب را با پودر شکر و خلال پسته تزئین می کنیم .

  1. بعد از گذشت نیم ساعت از پخت کیک ، در فر را باز کرده و با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید ، اگر تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است در غیر این صورت اجازه دهید کیک در فر بماند تا بپزد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*