بورک گوشت و قارچ

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
150 گرم
گوشت چرخ کرده
2 عدد متوسط
سیب زمینی
1 عدد
فلفل دلمه ای
5 عدد بزرگ
قارچ
1 عدد
پیاز
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
خمیر یوفکا
در صورت تمایل
پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
بورک گوشت و قارچ

بورک یکی از غذاهای معروف ترکیه ای است که بسیار خوشمزه بوده و علاوه بر ترکیه در ایران هم بسیار پر طرفدار است و در تهیه آن از مواد مختلفی استفاده می شود . برای تهیه بورک از خمیری به نام یوفکا استفاده می شود که در ترکیه زنان خانه دار خودشان این خمیر را در منزل تهیه می کنند .
بورک را با توجه به موادی که در تهیه آن به کار برده می شود می توان برای وعده اصلی و یا میان وعده و پیش غذا آماده کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه بورک گوشت و قارچ را آموزش می دهد .
برای تهیه بورک گوشت و قارچ ، ابتدا مواد میانی آن را آماده می کنیم .
سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم .
یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم . کمی که نرم شد گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
قارچ ها و فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب قارچ ها خشک شود . سیب زمینی ها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا با دیگر مواد مخلوط شود .
نمک ، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب نیز گرفته شود .
حالا خمیر های ورقه ای را به آرامی از یکدیگر جدا کرده و دانه دانه روی سطح کار قرار می دهیم . با کمی آب سطح خمیر را مرطوب کرده و بعد مقداری از مواد گوشتی را لبه خمیر گذاشته ، روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و از کناره ها تا می زنیم تا به هنگام سرخ شدن مواد از داخل خمیر بیرون نریزد و بعد خمیر را رول می کنیم .
تمامی بورک ها را به همین روش آماده کرده و در روغن سرخ می کنیم .
بورک گوشت و قارچ را در ظرف مورد نظر چیده و با سس کچاپ سرو کنید .

  1. می توانید سطح خمیر یوفکا را با روغن مایع ، کره و یا روغن زیتون نیز مرطوب کنید ولی من چون بورک ها را در روغن سرخ کردم از کمی آب برای مرطوب کردن خمیرها استفاده کردم تا زیاد چرب نشوند .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*