بورک یکی از غذاهای معروف ترکیه ای است که بسیار خوشمزه بوده و علاوه بر ترکیه در ایران هم بسیار پر طرفدار است و در تهیه آن از مواد مختلفی استفاده می شود . برای تهیه بورک از خمیری به نام یوفکا استفاده می شود که در ترکیه زنان خانه دار خودشان این خمیر را در منزل تهیه می کنند .
بورک را با توجه به موادی که در تهیه آن به کار برده می شود می توان برای وعده اصلی و یا میان وعده و پیش غذا آماده کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه بورک گوشت و قارچ را آموزش می دهد .
برای تهیه بورک گوشت و قارچ ، ابتدا مواد میانی آن را آماده می کنیم .
سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم .
یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم . کمی که نرم شد گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
قارچ ها و فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب قارچ ها خشک شود . سیب زمینی ها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا با دیگر مواد مخلوط شود .
نمک ، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب نیز گرفته شود .
حالا خمیر های ورقه ای را به آرامی از یکدیگر جدا کرده و دانه دانه روی سطح کار قرار می دهیم . با کمی آب سطح خمیر را مرطوب کرده و بعد مقداری از مواد گوشتی را لبه خمیر گذاشته ، روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و از کناره ها تا می زنیم تا به هنگام سرخ شدن مواد از داخل خمیر بیرون نریزد و بعد خمیر را رول می کنیم .
تمامی بورک ها را به همین روش آماده کرده و در روغن سرخ می کنیم .
بورک گوشت و قارچ را در ظرف مورد نظر چیده و با سس کچاپ سرو کنید .
می توانید سطح خمیر یوفکا را با روغن مایع ، کره و یا روغن زیتون نیز مرطوب کنید ولی من چون بورک ها را در روغن سرخ کردم از کمی آب برای مرطوب کردن خمیرها استفاده کردم تا زیاد چرب نشوند .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !