بیف استراگانف ، یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه پر طرفدار روسی است که بر خلاف اسمش ، طرز تهیه بسیار راحتی دارد . بیف استراگانف را می توان به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی همراه با پاستا ، سیب زمینی و یا برنج سرو کرد .
بیف استراگانف را می توان به سادگی و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه بیف استراگانف را آموزش می دهد .
برای تهیه بیف استراگانف ، ابتدا گوشت گوساله را به صورت نوارهای باریک بریده و کنار می گذاریم . یک عدد پیاز را خلالی باریک بریده و در کمی روغن و یا کره تفت می دهیم تا سبک شده و طلایی رنگ شود . سپس گوشت های نواری را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت نیز تغییر کرده و سرخ شود .
قارچ ها را نیز ورقه ای کرده و در کمی کره تفت می دهیم تا آب بیاندازد و سبک شوند . سپس به گوشت اضافه کرده و مقداری آب به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت ما کاملا بپزد و حدود یک لیوان آب روی گوشت باقی بماند .
تا آن زمان سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی و یا رنده کرده و در روغن داغ سرخ کرده و بعد روی یک دستمال قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود .
آب گوشت را با یک قاشق آرد گندم مخلوط کرده و هم می زنیم تا گلوله ای در آن باقی نماند و بعد از صافی رد کرده و به مخلوط گوشت و قارچ اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا به صورت سس غلیظی درآید و گلوله نشود .
( اگر آب روی گوشت کمتر از یک لیوان بود و یا کلا خشک شده بود می توان از شیر و یا آب استفاده کرد . من از ۴/۳ پیمانه آب گوشت و ۴/۱ پیمانه شیر استفاده کردم )
در پایان و به هنگام سرو نمک ، فلفل و خامه و در صورت تمایل پودر آویشن و یا جعفری را اضافه کرده و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
بیف استراگانف را در ظرف مورد نظر کشیده و با سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم .
در دستور اصلی بیف استراگانف جعفری و پودر آویشن وجود ندارد و می توانید آن را حذف کنید ولی جعفری طعم فوق العاده ای به بیف استراگانف می دهد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !