لوبیا پلوبا کوفته ریزه

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
150 گرم
گوشت چرخ کرده
2 1/2 پیمانه
برنج
1 پیمانه
لوبیا سبز خرد شده
1/2 پیمانه
هویج خرد شده
1 عدد متوسط
پیاز
2 عدد متوسط
گوجه فرنگي
2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1/2 پیمانه
روغن مایع
2 عدد متوسط
سیب زمینی
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
1/2 قاشق چای خوری
پودر کاری
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
لوبیا پلوبا کوفته ریزه

لوبیا پلو یکی از انواع پلوهای مخلوط است که هم خیلی خوشمزست و هم خیلی سریع و راحت آماده می شود . سایت آشپزی آیکابان تهیه لوبیا پلو با کوفته ریزه را آموزش می دهد .

برنج را از چند ساعت قبل در آب با کمی نمک می گذاریم خیس بخورد .

لوبیا سبز را خرد کرده و هویج را نگینی می کنیم ، با مقدار کمی آب و نمک می گذاریم پخته شوند و آب آن خشک شود .

یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را می گیریم و بعد پیاز و گوشت چرخ کرده را با هم میکس کرده و نمک و فلفل اضافه می کنیم و به اندازه فندق برداشته گرد می کنیم و آنها را در نصف پیمانه روغن سرخ می کنیم .

در ماهی تابه کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گوجه رنده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب گوجه خشک شود . فلفل ، زردچوبه ، پودر کاری و رب را هم اضافه کرده و تف می دهیم . سپس لوبیا سبز و هویج پخته شده را به همراه کوفته ریزه اضافه می کنیم .

در یک قابلمه آب را به جوش آورده و برنج را به آن اضافه می کنیم . کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . در این مرحله می توانیم یک پیمانه آب سرد به برنج اضافه کنیم (در این حالت به دانه های برنج شوک وارد شده و دانه های برنج قد می کشند ) .

برنج را آبکش کرده ، کف قابلمه سیب زمینی حلقه شده قرار می دهیم و مقداری از برنج را روی سیب زمینی ها ریخته و بعد کمی از سس لوبیا ریخته و همین طور ادامه می دهیم تا برنج و سس تمام شود .

در قابلمه دمی گذاشته و روی حرارت می گذاریم بعد 30 تا 45 دقیقه لوبیا پلو حاضر است .

لوبیا پلو را با سالاد شیرازی که با آب لیمو ترش طعم دار شده است میل کنید .

خواص لوبیا سبز

لوبیا سبز منبع غنی ویتامین های A ، C ، K و B می باشد و هم چنین سرشار از مواد معدنی آهن ، کلسیم ، پتاسیم و فسفر است.

ویتامین C موجود در لوبیا سبز از تخریب سلول های روده توسط رادیکال های آزاد و در نتیجه از ابتلا به سرطان روده جلو گیری می کند و هم چنین به جذب بیشتر آهن  کمک کرده و در ساخت کلاژن نیز تاثیر گذار است .

ویتامین K موجود در لوبیا سبز برای ترمیم و استحکام استخوانها بسیار مفید است .

لوبیا سبز منبع منگنز بوده و برای زنان یائسه بسیار مفید است .

لوبیا سبز حاوی فیبر است که به کاهش فشار خون و کلسترول بد خون کمک می کند .

  1. لوبیا پلو با مرغ هم طعم بسیار عالی ای دارد . می توانیم به جای کوفته ریزه از مرغ استفاده کنیم . به این صورت که مرغ را پخته و ریش ریش می کنیم و به جای کوفته ها به سس اضافه می کنیم .
  2. اضافه کردن گوجه به سس باعث خوشمزه تر شدن آن می شود .
  3. به جای پودر کاری می توانید از دیگر ادویه های پلویی مانند دارچین ، تخم گشنیز ، زیره سبز و ... استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*