شربت زرشک

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
وعده غذایی
نوشیدنی ها
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 L
آب زرشک کوهی
1 1/2 کیلو گرم
شکر
شربت زرشک

زرشک کوهی یکی از گیاهان خودرو است که بیشتر در کوههای شمال خراسان می روید و از آن برای تهیه غذاهایی مانند آش زرشک ، اشکنه وهم چنین برای تهیه شربت استفاده می شود . زرشک کوهی خواص درمانی بسیار زیادی هم دارد . این نوع زرشک دانه دار بوده و نسبت به دیگر زرشک ها ترش تر است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شربت زرشک را آموزش می دهد .
برای تهیه شربت زرشک ، ابتدا زرشک های تازه را پاک کرده ، برگ و شاخه های اضافی آن را می گیریم . سپس با آب سرد چندین بار آن را می شوییم تا خاک آن از بین برود و بعد آبکش می کنیم . زرشک ها را در یک قابلمه ریخته و به آن مقدار کمی آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش آید و زرشک ها نرم تر شوند . سپس زیر حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا کمی خنک شود .
زرشک ها را داخل مخلوط کن ریخته و آن را روشن می کنیم تا کاملا پوره و له شود . سپس زرشک ها را از یک توری نازک رد می کنیم تا آب زرشک صاف و یک دستی به دست آید .
دوباره آب زرشک را در قابلمه ریخته و به آن ۱٫۵ برابر تا ۲ برابر مقدار آب زرشک ، شکر اضافه می کنیم . ( آب زرشک کوهی خیلی ترش است بنابراین دو برابر شکر هم برای آن زیاد نیست و طعم شربت ملس می شود )
ترکیب شکر و آب زرشک را روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا شکر در آب زرشک حل شود و قوام آید . ( حدودا نیم ساعت زمان لازم است )
بهتر است بعد از به جوش آمدن شربت زرشک ، کف روی آن را بگیرید تا در پایان شربت زرشک شفاف تری داشته باشید .
شربت زرشک را بعد از خنک شدن در بطری های مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری کنید .

  1. دقت کنید تا زرشک ها در آب زیاد نجوشند تا زرشک ها تیره نشود . همین که آب به جوش آمد زیر حرارت را خاموش کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*