مربای زرشک

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
10 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
صبحانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
500 گرم
زرشک تازه
750 گرم
شکر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
مربای زرشک

یکی از بهترین چاشنی ها که برای سفره صبحانه تهیه می شود ، مربا است که انواع مختلفی دارد و از میوه های مختلفی هم برای تهیه آن استفاده می شود . بعضی مرباها شیرین هستند و بعضی دیگر ترش و ملس .
یکی از خوشمزه ترین انواع مربا ، مربای زرشک تازه است که طعم ملسی دارد و بسیار خوش رنگ و رو نیز می باشد .
مربای زرشک طرز تهیه راحتی دارد و در کوتاه ترین زمان آماده می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه مربای زرشک را آموزش می دهد .
برای تهیه مربای زرشک ، ابتدا زرشک های تازه را کاملا پاک کرده و با آب سرد می شوییم . سپس به مدت ۱ ساعت در آب سرد قرار می دهیم تا خاک های چسبیده به آن نیز جدا شود و دوباره آبکشی می کنیم .
زرشک های شسته شده را داخل قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و لابه لای زرشک ها می ریزیم تا شکر به خورد زرشک ها برود و آب بیاندازند . بهتر است زرشک ها را به مدت ۱ شب تا صبح و یا بیشتر همراه با شکر در یخچال قرار دهیم تا آب بیندازند .
مقدار شکر آن نیز بنا به سلیقه متفاوت است . اما معمولا برای میوه های ترشی مانند آلبالو و یا زرشک ۱٫۵ برابر مقدار میوه شکر اضافه می شود . اگر ملس تر دوست دارید می توانید مقدار شکر و زرشک را برابر بریزید .
سپس قابلمه را از یخچال بیرون آورده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید . سپس زیر شعله را کم می کنیم تا مربای زرشک یکی دو جوش دیگر بزند و آماده شود . از آنجا که زرشک ها زود له می شوند نیازی به پخت زیاد آن نیست . بنابراین اگر احساس کردید دانه های زرشک نرم شده ولی شربت آن هنوز غلیظ نشده ، بهتر است زرشک ها را از شربت جدا کرده و آن را جداگانه روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود و بعد زرشک های پخته را به آن اضافه کنید .
در پایان بعد از پخت مربای زرشک و بعد از خاموش کردن حرارت ، در صورت تمایل به آن مقدار کمی وانیل اضافه می کنیم .
مربای زرشک را بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۳ روز در یخچال قرار داده و بعد استفاده می کنیم .

  1. معمولا در اواخر پخت مرباها به آن مقداری آبلیمو اضافه می کنند تا از شکرک زدن مربا جلوگیری شود . اما چون مربای زرشک ترش است نیازی به اضافه کردن آبلیمو نیست .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*