کیک موزی با روکش شکلات یک کیک خوشمزه و مقوی است که گزینه مناسبی برای یک عصرانه دلچسب می باشد . این کیک طرز تهیه راحتی دارد و می توان در کوتاه ترین زمان آن را آماده کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک موزی با روکش شکلات را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک موزی ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب ، دو تا سه بار الک کرده ، کنار می گذاریم .
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
روغن مایع و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی می زنیم تا کم رنگ شود . تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حسابی هم می زنیم تا کاملا جذب شود و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم . وانیل و شیر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . سپس موزها را که کاملا له کرده و به صورت پوره در آورده ایم را به مایع کیک اضافه کرده و هم می زنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را در 3 مرحله به مواد بالا اضافه کرده و به آرامی با همزن دستی و یا کاردک هم می زنیم تا آرد نیز کاملا با دیگر مواد ترکیب شده و مایع یکدستی حاصل شود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و مایع کیک موزی را در قالب ریخته و آن را به مدت 40 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت کیک را ا فر خارج کرده ، کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود .
تا آن زمان رویه کیک را آماده می کنیم . برای اینکار خامه صبحانه و شکلات تخته ای خرد شده را باهم ترکیب کرده روی بخار کتری و یا سماور قرار می دهیم تا شکلات در خامه حل شده و سس یکدستی به دست آید .
کیک را از قالب خارج کرده و سس شکلاتی سرد شده را روی آن می ریزیم .
کیک موزی با روکش شکلات را در ظرف مورد نظر قرار داده و با حلقه های موز آن را تزئین می کنیم .
۲ نظرات-
سر آشپز آیکابان گفت: ژانویه 3, 2017
سپاس