پای سیب

زمان آماده سازی
35 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 پیمانه
آرد
100 گرم
کره
3 قاشق غذا خوری
پودر شکر
1/2 بسته
خامه
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
نمک
2 عدد
زرده تخم مرغ
4 عدد
سیب
1 قاشق غذا خوری
پودر دارچین
3 قاشق غذا خوری
شکر
1/2 پیمانه
گردو خرد شده
پای سیب

پای یک نوع شیرینی است که معمولا از سه بخش تشکیل می شود . لایه زیرین که خمیر پای را تشکیل می دهد . لایه وسط ، موادی که روی خمیر قرار می گیرد و لایه سوم نیز دوباره از خمیر پای تشکیل می شود که روی مواد را پوشش می دهد .
یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین انواع پای میوه ، پای سیب است که بسیار پر طرفدار نیز می باشد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پای سیب را آموزش می دهد .
برای تهیه پای سیب ابتدا باید خمیر آن را آماده کنیم .
آرد را الک کرده و بکینگ پودر ، پودر شکر و نمک را به آن اضافه کرده و کنار می گذاریم .
کره را نیز خرد کرده و به همراه نصف بسته خامه به ترکیب مواد خشک اضافه می کنیم . یک عدد زرده تخم مرغ را نیز به مواد بالا اضافه کرده و با نوک انگشتان مخلوط می کنیم . ( می توانید از غذا ساز نیز برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید ) . مواد را ورز می دهیم تا خمیر منسجمی به دست آید ( این خمیر به ورز دادن زیادی احتیاج ندارد فقط در حدی که خمیر یک دست شود ، چرا که ورز دادن بیش از حد باعث به روغن افتادن خمیر می شود )
حالا خمیر را در یک نایلون قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند .
سیب ها را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم . سپس شکر و پودر دارچین و در صورت تمایل یک کره 15 گرمی را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا سیب ها کمی نرم شده و آب آن جمع شود . سپس گردوی خرد شده را نیز اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم .
بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را به دو قسمت تقسیم می کنیم . خمیر را بین دو نایلون قرار می دهیم و با وردنه آن را به قطر نیم سانت باز می کنیم . یکی از نایلون ها را برداشته و خمیر را به آرامی در قالب پای بر می گردانیم . اضافه های خمیر را از کناره ها جدا کرده و با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم . سپس مواد میانی را روی خمیر می ریزیم .
خمیر بعدی را نیز باز کرده و روی پای سیب بر می گردانیم و دوباره اضافه های آن را می گیریم . در صورت تمایل می توانید مانند شکل با قالب شیرینی روی آن طرح بزنید .
در پایان با زرده تخم مرغ روی پای سیب را رومال زده و آن را به مدت 40 دقیقه در فری که از قبل گرم شده در دمای 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد . بعد از اینکه دیواره های پای سیب طلایی رنگ شد گریل را روشن کنید تا روی آن نیز طلایی رنگ شود .
پای سیب را با یک فنجان چای دارچینی سرو کنید .

در پایان با زرده تخم مرغ روی پای سیب را رومال زده و آن را به مدت 40 دقیقه در فری که از قبل گرم شده در دمای 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد . بعد از اینکه دیواره های پای سیب طلایی رنگ شد گریل را روشن کنید تا روی آن نیز طلایی رنگ شود .

پای سیب را با یک فنجان چای دارچینی سرو کنید .

  1. در صورت تمایل می توانید 15 گرم کره را از مواد میانی پای سیب حذف کنید .
  2. خمیر رویه پای سیب را می توانید به صورت حصیری نیز در آورید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*