- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 30 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 5 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- دسامبر 2, 2016
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 1 1/3 پیمانه
- آرد
- 3/4 پیمانه
- پودر شکر
- 100 گرم
- کره
- 3 قاشق غذا خوری
- ماست
- 1 عدد
- سیب
- 1 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- به مقدار لازم
- پودر دارچین
پای سیب کیکی ، یکی از خوش طعم ترین انواع کیک است که معمولا در ویترین تمامی قنادی ها یافت می شود . پای سیب کیکی بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و به خاطر دارچین موجود در آن نیز عطر آن بی نظیر است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پای سیب کیکی را آموزش می دهد .
برای تهیه پای سیب کیکی ، ابتدا کره و تخم مرغ ها را از یخچال بیون می آوریم تا همدمای محیط شده و کره نرم شود . سیب را پوست گرفته و به صورت حلقه های نازک برش می زنیم .
آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده ، الک می کنیم . فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در یک کاسه تمیز با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا پف کرده و سفت شود به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم بیرون نریزد و بعد در یخچال قرار می دهیم .
کره نرم شده و پودر شکر را هم باهم ترکیب کرده و با همزن می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا زرده ها نیز کاملا با دیگر مواد ترکیب شوند . سه قاشق غذاخوری ماست را هم اضافه کرده و هم می زنیم . سپس ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم . در پایان سفیده تخم مرغ را هم آرام و در چند مرحله به مایع پای سیب کیکی اضافه کرده و به صورت دورانی و از پایین به بالا به وسیله لیسک ترکیب کرده به طوری که حالت پفکی آن از بین نرود .
کپسول ها را داخل قالب قرار داده و با یک قاشق و یا قیف کمی از مایع پای سیب را داخل کپسول ها می ریزیم . سپس حلقه های سیب را در کمی پودر دارچین غلتانده و روی مایع قرار می دهیم و دوباره روی آن را با مایع کیک می پوشانیم . تمامی قالب ها را به همین روش پر می کنیم .
حالا قالب ها را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه ( بسته به نوع فر متفاوت است ) در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کیک ها نیز طلایی رنگ شود .
سپس آنها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن با کمی پودر قند و دارچین تزئین می کنیم .
پای سیب کیکی را در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای دارچینی سرو می کنیم .
- دقت کنید تا قالب ها را بیشتر از 2/3 پر نکنید چرا که پای سیب کیکی پف کرده و در غیر این صورت از قالب بیرون می ریزید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !