پای سیب کیکی

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
5 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 عدد
تخم مرغ
1 1/3 پیمانه
آرد
3/4 پیمانه
پودر شکر
100 گرم
کره
3 قاشق غذا خوری
ماست
1 عدد
سیب
1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
به مقدار لازم
پودر دارچین
پای سیب کیکی

پای سیب کیکی ، یکی از خوش طعم ترین انواع کیک است که معمولا در ویترین تمامی قنادی ها یافت می شود . پای سیب کیکی بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و به خاطر دارچین موجود در آن نیز عطر آن بی نظیر است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پای سیب کیکی را آموزش می دهد .
برای تهیه پای سیب کیکی ، ابتدا کره و تخم مرغ ها را از یخچال بیون می آوریم تا همدمای محیط شده و کره نرم شود . سیب را پوست گرفته و به صورت حلقه های نازک برش می زنیم .
آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده ، الک می کنیم . فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در یک کاسه تمیز با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا پف کرده و سفت شود به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم بیرون نریزد و بعد در یخچال قرار می دهیم .
کره نرم شده و پودر شکر را هم باهم ترکیب کرده و با همزن می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا زرده ها نیز کاملا با دیگر مواد ترکیب شوند . سه قاشق غذاخوری ماست را هم اضافه کرده و هم می زنیم . سپس ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم . در پایان سفیده تخم مرغ را هم آرام و در چند مرحله به مایع پای سیب کیکی اضافه کرده و به صورت دورانی و از پایین به بالا به وسیله لیسک ترکیب کرده به طوری که حالت پفکی آن از بین نرود .
کپسول ها را داخل قالب قرار داده و با یک قاشق و یا قیف کمی از مایع پای سیب را داخل کپسول ها می ریزیم . سپس حلقه های سیب را در کمی پودر دارچین غلتانده و روی مایع قرار می دهیم و دوباره روی آن را با مایع کیک می پوشانیم . تمامی قالب ها را به همین روش پر می کنیم .
حالا قالب ها را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه ( بسته به نوع فر متفاوت است ) در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کیک ها نیز طلایی رنگ شود .
سپس آنها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن با کمی پودر قند و دارچین تزئین می کنیم .
پای سیب کیکی را در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای دارچینی سرو می کنیم .

  1. دقت کنید تا قالب ها را بیشتر از 2/3 پر نکنید چرا که پای سیب کیکی پف کرده و در غیر این صورت از قالب بیرون می ریزید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*