افطار یکی از وعده های غذایی است که بعضی افراد آن را به وعده شام وصل می کنند که اصلا درست نیست و بسیار مضر است .
بنابراین بهتر است که بین افطار و شام یک فاصله زمانی ایجاد کنیم .
بهتر است روزه را در افطار با یک نوشیدنی گرم مثل آبجوش و یا چای های گیاهی باز کنیم تا سیستم گوارشی را که بعد از مدتی طولانی آرام گرفته است به یکباره به فعالیت سنگین نیندازیم .
و بعد از آن با خوردن صیفی جات آبپز و میوه دستگاه گوارشی مان را آماده می کنیم .
غذاهای پرچرب را بهتر است از وعده افطاری حذف کنیم . بعد از صرف نوشیدنی گرم و صیفی جات بهتر است از مواد غذایی از جمله خرما ، پنیر و سبزی ، کاچی ، حلوا ارده و عسل ، فرنی ، سوپ و آش ، مقدار کمی گردو ، شیر برنج ، کره و عسل ، خامه و … به مقدار کم استفاده کنیم .
رژیم غذایی شام :
اکثر مردم عادت دارند بعد از شام تنقلات میل کنند ، بنابراین بهتر است شام سبک تری نسبت به سحری داشته باشند .
شام را در اول وقت سرو کنید تا زمان کافی برای خوردن تنقلات و هضم غذاها را داشته باشید .
فاصله بین شام و خواب :
تنقلات بعد از شام به خصوص در دید و بازدید های شبانه در ماه مبارک رمضان باعث افزایش خورد و خوراک می شود .
حجم این تنقلات و خورد و خوراک ها باید به گونه ای تنظیم شود که مشکلی برای خواب ما بوجود نیاورد .
این خوراکی ها که مکمل مواد غذایی در وعده شام محسوب می شوند باید به گونه ای باشند که علاوه بر تامین تنوع و لذت خوراکی ، بتوانند مواد غذایی مورد نیاز بدن را نیز تامین کنند .
بستنی ، آجیل ، میوه ، حلوا ، شیرینی تر و به مقدار کم فرنی ، شیر برنج ، آش بدون حبوبات و چای های گیاهی مواد غذایی هستند که می توان در فاصله شام و خواب سرو کرد .
دسته بندی ها: دستهبندی نشده
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !