فواید مصرف عرق کاسنی در بارداری

فواید مصرف عرق کاسنی در بارداری :

 

عرق کاسنی به دلیل اینکه کاهش دهنده قند خون است ، برای خانم هایی که به دیابت بارداری مبتلا هستند ، مصرف متعادل آن در بارداری مشکلی نخواهد داشت .

 

جوشانده گیاه کاسنی زایمان را آسان می کند .

 

از خواص کاسنی در بارداری ، رفع مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی دوران بارداری مانند یبوست ، سوزش سر دل و ریفلاکس است .

 

یک از مشکلاتی که زنان باردار با آن مواجه می شوند ، گرفتگی عضلات به ویژه عضلات ساق پا است ، خاصیت ضد التهابی عرق کاسنی باعث کاهش احساس درد در استئوآرتریت و کاهش گرفتگی عضلات و نرم کردن مفاصل پا است .
خوردن سبزی کاسنی در سالاد یا مصرف عرق کاسنی در بارداری ، از تجمع آب در بدن جلوگیری کرده و ورم پای ناشی از این دوران را کاهش می دهد .

 

به طور کلی مصرف کاسنی رشد تومورهای سرطانی را به حداقل می رساند و از بروز بسیاری از سرطانها در دوران بارداری جلوگیری می کند . این گیاه حاوی فروکتان است که به آن خاصیت ضد توموری و آنتی‌اکسیدانی می‌دهد ؛ همچنین این ویژگی‌ها باعث افزایش سیستم ایمنی در دوران بارداری می شود .

 

از دیگر فواید مصرف کاسنی در بارداری ، خاصیت پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های مختلف در دوران بارداری است . عرق کاسنی خاصیت ادرار آوری داشته و با تقویت مثانه و کلیه‌ها و پاکسازی آنها از سنگ و خارج کردن سموم از بدن و نیز با پاک کردن مجاری ادراری ، نقش مهمی در پیشگیری و درمان عفونت ادراری در این دوران دارد .

 

 

فواید خوردن عرق کاسنی در ماه آخر بارداری :

زردی شایع ‌ترین مشکل نوزادان در بدو تولد است و در موارد شدید ممکن است حتی در نوزادان طبیعی ایجاد آسیب‌های جدی مغزی نماید و برای درمان آن از نور درمانی ، دارو درمانی ، تعویض خون و یا طب سنتی استفاده می‌شود .

 

یکی از روش‌های جلوگیری از زردی نوزادان ، پیشگیری آن در دوران بارداری است . عرق کاسنی با پاک‌سازی کبد و دفع مواد زائد و سمومات کبد و نیز تصفیه خون مادر ، نقش بسیار مهمی در جهت جلوگیری از ایجاد زردی نوزادان در طول دوران بارداری دارد ، همچنین از آنجایی که یکی از راه‌های زیباتر شدن فرزند ، پاک‌سازی کبد و خون مادر در دوران بارداری است ، این خاصیت عرق کاسنی باعث شده خوردن آن مورد توجه مادران باردار قرار گیرد .

 

 

مضرات عرق کاسنی در بارداری :

 

بعضی خوراکی ها یا گیاهان دارویی می‌توانند خطراتی را ، هر چند اندک ، برای جنین به همراه داشته باشند ، لذا توصیه می‌شود که مادران باردار و به ویژه بانوانی که سابقه یا خطر سقط جنین ، خونریزی دوران بارداری و مشکلات مشابه دارند ؛ مصرف آنها را به حداقل کاهش دهند و به ویژه در مورد گیاهان دارویی ، تنها با مشورت پزشک با تجربه اقدام کنند .

 

به طور کلی از آن جایی که دوران بارداری ، دورانی حساس و مهم به شمار می‌رود ، مصرف بیش از حد گیاهان دارویی توصیه نمی‌شود چرا که ممکن است به جنین آسیب وارد کند . مصرف عرق کاسنی در بارداری نیز با وجود خواص دارویی فراوان برای جنین و مادر ، به دلیل طبع سرد و نقش آن در افزایش انقباضات رحمی ، در صورت زیاده‌روی ، باعث آسیب به جنین شده ، همچنین احتمال زایمان زودرس یا سقط جنین را تقویت می‌کند . ازدیگر اثرات منفی خوردن عرق کاسنی در بارداری ، التهابات پوستی ، خارش ، ایجاد خستگی ، گیجی و مشکلات تنفسی به همراه کاهش اشتها است .

 

دسته بندی ها: بارداری

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*