شگفتی زنبور عسل و عسل طبیعی در سایت آیکابان :
عسل از جمله ارزشمندترین مواد غذایی و سرشار از سودمندترین مواد حیاتی است که برای تولید آن ، زنبورعسل شهد بهترین گلها را مکیده و پس از افزودن انواع آنزیمها و انجام چند کنش شیمیایی ، شهد را تبدیل به مایعی خوشبو ، نشاط آور ، نیرو زا و شفابخش بهنام عسل میکند .
برای برداشت و فرآوری هر یک کیلوگرم عسل طبیعی ، زنبور عسل باید ۱۲۵ تا ۱۵۰ هزار بار شهد جا به جا نماید و از ۱۰ میلیون گل و گیاه ، شهد برداشته و مسافتی برابر هفت بار چرخش به دور کره زمین طی کند .
عسل طبیعی اولین ماده غذایی است که هرگز فاسد نمی شود و میکروب های قوی و خطرناک را در کمتر از ۴۸ ساعت نابود می کند به همین دلیل بهترین آنتی بیوتیک خوراکی عسل طبیعی است که هیچ آسیبی به بدن نمی رساند .
هر زنبور عسل در طول زندگی خود در صورتی که شرایط مساعد باشد و از تمام بلاهای طبیعی و غیرطبیعی جان سالم بدر برد تنها می تواند یک قاشق مرباخوری عسل جمع آوری کند .
زنبورعسل با تمام کوچکی اندامش دارای دو معده است ؛ معده ی اول « کیسه عسلی یا کیسه شهد » نام دارد و شهد گل ها به آنجا وارد شده و با عملیاتی آن را به عسل تبدیل کرده سپس با خرطومش آن را به سلول های شش ضلعی شکل مومی که از قبل آماده شده می ریزد و در آن را با موم های ویژه پلمپ می کند. در معده ی دوم زنبور ، فرآیند گوارش انجام می شود .
عمر هر زنبور عسل کارگر در فصل کار و برداشت عسل طبیعی حدود ۴۵ روز می باشد که طی آن هیچ گاه نمی خوابد !
منبع : عسلکده
دسته بندی ها: دانستنی های عسل
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !