زولبیا یکی از خوشمزه ترین ، معروف ترین و پر طرفدارترین شیرینی های ماه مبارک رمضان است که در این ماه در ویترین تمام قنادی ها به چشم می خورد .
این شیرینی طرز تهیه نسبتا آسانی دارد ، فقط کمی زمان بر است که البته آن هم بسیار لذت بخش است . با کمی صبر می توانیم زولبیاهای بسیار خوشمزه ای را در منزل آماده کنیم .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه زولبیا را آموزش می دهد .
برای تهیه زولبیا ، ابتدا نشاسته و ماست را باهم مخلوط کرده و صبر می کنیم تا نشاسته در ماست کمی نرم شده و راحت تر حل شود .
سپس آرد را اضافه کرده و با همزن حسابی هم می زنیم تا مایع زولبیا یک دست گردد و گلوله گلوله نشود .
حالا روغن جامد را نیز اضافه می کنیم و هم می زنیم . جوش شیرین ، گلاب و زعفران را نیز به مایع زولبیا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شوند .
حالا شربت را آماده می کنیم .
آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به جوش آید و شکر در آب حل شود . سپس گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و در پایان آبلیمو را می ریزیم . به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه می دهیم شربت روی گاز بماند و کمی قوام آید و بعد از روی حرارت بر می داریم .
برای سرخ کردن زولبیا ، مایع زولبیا را در یک قیف ریخته و ته آن را با قیچی می بریم .
در یک قابلمه روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد مایع زولبیا را به صورت دایره وار داخل روغن ریخته و بلافاصله بعد از سرخ شدن از روغن خارج می کنیم .
زولبیاهای سرخ شده را داخل شربتی که هنوز گرم است به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار می دهیم و بعد در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافی آن برود .
زولبیاهای آماده شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و به هنگام افطار سرو کنید .
برای سرخ کردن زولبیا از روغن مایع استفاده کنید ، چرا که روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود .
استفاده جوش شیرین در ترد تر شدن بافت زولبیا بسیار موثر است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !