زولبیا

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
نوشته شده توسط
ارسال شده در
200 گرم
نشاسته
180 گرم
ماست
20 گرم
آرد
1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده
1 قاشق چای خوری
روغن جامد یا کره
1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین
1 قاشق سوپخوری
گلاب
2 پیمانه
شکر
1 پیمانه
آب
2 قاشق سوپخوری
گلاب اضافه
1 قاشق مربا خوری
آبلیمو
1 قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده اضافه
زولبیا

زولبیا یکی از خوشمزه ترین ، معروف ترین و پر طرفدارترین شیرینی های ماه مبارک رمضان است که در این ماه در ویترین تمام قنادی ها به چشم می خورد .

این شیرینی طرز تهیه نسبتا آسانی دارد ، فقط کمی زمان بر است که البته آن هم بسیار لذت بخش است . با کمی صبر می توانیم زولبیاهای بسیار خوشمزه ای را در منزل آماده کنیم .

سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه زولبیا را آموزش می دهد .

برای تهیه زولبیا ، ابتدا نشاسته و ماست را باهم مخلوط کرده و صبر می کنیم تا نشاسته در ماست کمی نرم شده و راحت تر حل شود .

سپس آرد را اضافه کرده و با همزن حسابی هم می زنیم تا مایع زولبیا یک دست گردد و گلوله گلوله نشود .

حالا روغن جامد را نیز اضافه می کنیم و هم می زنیم . جوش شیرین ، گلاب و زعفران را نیز به مایع زولبیا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شوند .

حالا شربت را آماده می کنیم .

آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به جوش آید و شکر در آب حل شود . سپس گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و در پایان آبلیمو را می ریزیم . به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه می دهیم شربت روی گاز بماند و کمی قوام آید و بعد از روی حرارت بر می داریم .

 برای سرخ کردن زولبیا ، مایع زولبیا را در یک قیف ریخته و ته آن را با قیچی می بریم .

در یک قابلمه روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد مایع زولبیا را به صورت دایره وار داخل روغن ریخته و بلافاصله بعد از سرخ شدن از روغن خارج می کنیم .

زولبیاهای سرخ شده را داخل شربتی که هنوز گرم است به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار می دهیم و بعد در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافی آن برود .

زولبیاهای آماده شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و به هنگام افطار سرو کنید .

  1. برای سرخ کردن زولبیا از روغن مایع استفاده کنید ، چرا که روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود .
  2. استفاده جوش شیرین در ترد تر شدن بافت زولبیا بسیار موثر است .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*