زبرا کیک

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 1/2 پیمانه
آرد
1 1/2 پیمانه
شکر
3 عدد
تخم مرغ
3/4 پیمانه
روغن مایع
3/4 پیمانه
شیر
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1 قاشق غذا خوری
آرد اضافه
1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
زبرا کیک

زبرا کیک یا کیک راه راه که البته به آن کیک گوره خری هم گفته می شود یکی از زیباترین کیک هاست که طعم بسیار خوبی نیز دارد وبه خاطر ظاهر شیک و زیبایش گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان نیز می باشد .

طرز تهیه زبرا کیک در سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان :

برای تهیه زبرا کیک ابتدا تخم مرغ ها را که از قبل بیرون از یخچال گذاشته ایم را با شکر و وانیل به وسیله همزن خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود .

سپس روغن را اضافه می کنیم و با مواد بالا مخلوط می کنیم .

شیر را هم به مایع کیک اضافه کرده و هم می زنیم .

آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم و بعد کم کم به مایع کیک اضافه می کنیم و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم تا تمام آرد تمام شود و مایع یک دستی به دست آید .

مایع زبرا کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت آن یک قاشق غذا خوری آرد و به قسمت دیگر آن یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند .

حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .

کف قالب گرد ( البته من از قالب لوف استفاده کردم و باقی مانده مواد را در قالب های مافین ریختم ) را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم .

با قاشق یک مقدار از مایع کیک سفید را در مرکز قالب می ریزیم و بعد یک قاشق از ملیع کیک کاکائویی را روی مایع کیک سفید در مرکز قالب می ریزیم و همین طور یک قاشق مایع سفید و یک قاشق مایع کاکائویی را ادامه می دهیم تا تمام مایع زبرا کیک ما تمام شود . بعد از تمام شدن کل مایع کیک با یک خلال دندان و یا چاقو از دیواره های قالب به سمت مرکز می کشیم تا روی کیک طرح بیفتد .

زبرا کیک را در فری که از قبل گرم شده به مدت 40 تا 45 دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا آماده شود .

بعد از پخت کامل می توانید به مدت چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .

زبرا کیک را با یک فنجان چای نوش جان کنید .

  1. بعد از اینکه مایع کیک را در قالب ریختید مواظب باشید قالب تکان نخورد تا شکل کیک به هم نریزد .
  2. بعد از قرار دادن کیک داخل فر تا 30 دقیقه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد .
  3. بعد از 30 دقیقه می توانید با یک خلال دندان کیک را تست کنید اگر خلال دندان تمیز در آمد کیک شما آماده است .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*