- زمان آماده سازی
- 15 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 2 نفر
- وعده غذایی
- نوشیدنی ها
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- جولای 28, 2016
- 1 برش
- هندوانه
- 1/2 عدد
- لیمو ترش سبز
- 1/2 لیوان
- آب
- 1 قاشق مربا خوری
- عسل طبیعی
- 1 قاشق چای خوری
- نعنا خرد شده
اسموتی یکی از انواع نوشیدنی های خنک است که از ترکیب یک یا چند میوه یخ زده به دست می آید .
یکی از خوشمزه ترین انواع اسموتی ، اسموتی هندوانه است که بهترین گزینه برای فصل گرما و تابستان است .
اسموتی هندوانه را می توان از ترکیب هندوانه با چند میوه دیگر و یا اینکه از ترکیب هندوانه ، عسل و برگ نعنا تهیه کرد .
اسموتی هندوانه طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توانید آن را آماده و نوش جان کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه اسموتی هندوانه را آموزش می دهد .
برای تهیه اسموتی هندوانه ، ابتدا هندوانه را به قطعات کوچک تقسیم کرده و ترجیحا دانه های آن را جدا کرده و در فریزر می گذاریم تا یخ بزند .
سپس قطعات هندوانه را داخل مخلوط کن ریخته و به آن برگ نعنای خرد شده ، عسل ، آب لیموی تازه و مقدار کمی آب اضافه می کنیم .
مخلوط کن را روشن می کنیم تا مواد ما کاملا باهم ترکیب و در پایان پوره یک دستی حاصل شود .
اسموتی هندوانه را در لیوان های مورد نظر ریخته و با کمی بستنی آن را سرو کنید .
خواص هندوانه :
هندوانه در کاهش فشار خون بسیار موثر است .
هندوانه تقویت کننده معده است و برای درمان ورم مثانه نیز مفید است .
هندوانه یک میوه مناسب برای کسانی است که طبع گرمی دارند و خنک کننده است .
مصرف هندوانه در شاداب نگه داشتن بدن بسیار موثر است .
هندوانه بهتر است بین دو وعده غذایی مصرف شود . یعنی 3 ساعت بعد از صرف غذا و یک ساعت قبل از صرف غذای بعدی .
هندوانه برای افراد سرد مزاج و کسانی که دارای معده سرد هستند ، مناسب نمی باشد . بنابراین این افراد در صورت تمایل به خوردن هندوانه ، بهتر است آن را با شکر و یا عسل مصرف کنند .
مصرف هندوانه در این افراد باعث ایجاد درد مفاصل و ضعف جنسی می شود .
- در صورت تمایل می توانید عسل را از اسموتی هندوانه حذف و یا به جای آن از شکر استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !