کیک گردو و ادویه

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
50 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 قاشق چای خوری
پودر کرم تارتار
1/2 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل
1/2 قاشق چای خوری
پودر جوز هندی
1 قاشق چای خوری
پودر دارچین
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
2 قاشق مربا خوری
بکینگ پودر
1 پیمانه
گردو خرد شده
100 گرم
کره
6 عدد
تخم مرغ
1 پیمانه
شکر
1 پیمانه
آرد
1/4 قاشق چای خوری
پودر میخک
کیک گردو و ادویه

کیک گردو و ادویه یکی از کیک های بسیار خوش طعم است که بافت بسیار نرم و سبکی دارد . در تهیه این کیک از ادویه های مختلفی استفاده می شود و بنابراین عطر بی نظیری دارد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک گردو و ادویه را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک گردو و ادویه ، ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون می آوریم تا هم دمای محیط شده و کره نرم شود .
آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و سه بارالک می کنیم .
ادویه های مختلف را باهم ترکیب کرده و به همراه گردوی خرد شده به آرد اضافه کرده و کنار می گذاریم .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی می اندازیم و فر ر روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در یک کاسه کاملا تمیز با همزن برقی هم می زنیم تا کف کند . سپس پودر تارتار را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ سفت شده و وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده از کاسه بیرون نریزد و بعد در یخچال قرار می دهیم . ( به جای پودر تارتار از آبلیمو نیز می توانید استفاده کنید )
کره نرم شده و شکر را در یک کاسه دیگر باهم ترکیب کرده و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و پفکی شود . سپس زرده های تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا مواد باهم ترکیب شده و کشدار شوند .
حالا نصف ترکیب مواد خشکی را که از قبل الک کرده ایم را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب شوند . سپس نصف سفیده تخم مرغ زده شده را نیز اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا سفیده نیز با مواد دیگر ترکیب شود ( سفیده را زیاد هم نزنید تا پف آن نخوابد فقط در حدی که با مواد ترکیب شود ) و دوباره بقیه آرد را اضافه کرده و هم می زنیم و در پایان نصف دیگر سفیده را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا مایع یکدستی حاصل شود .
حالا مایع کیک گردو و ادویه را که نسبتا غلیظ است را در قالب مورد نظر ریخته و قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 40 تا 50 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود . سپس فر را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا کیک داخل فر خنک شود . کیک را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
کیک گردو و ادویه را برای عید فطر آماده و به همراه یک فنجان چای از میهمانان خود پذیرایی کنید .

  1. زمان پخت کیک در فرهای مختلف با توجه به درجه حرارت آن متفاوت است . بهتر است بعد از 40 دقیقه کیک را با یک خلال دندان امتحان کنید . اگر خلال دندان از مرکز کیک تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است . در غیر این صورت اجازه دهید تا کیک بازهم در فر بماند تا بپزد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*