کوکو یکی از انواع غذاهای ساده است که در سفره ایرانی جایگاه ویژه ای داشته و انواع مختلفی دارد . یکی از خوشمزه ترین انواع کوکو ، کوکوی تره است که طرز تهیه آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را آماده کرد . کوکوی تره عطر و طعم بی نظیری دارد و یکی از کوکوهای معروف و سنتی آذری است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کوکوی تره را آموزش می دهد .
برای تهیه کوکوی تره ، ابتدا تره ها را پاک کرده و خوب می شوییم . سپس آنها را در آبکش می گذاریم تا آب آن کشیده شود و کاملا خشک شود و بعد به صورت نگینی خرد کرده و در یک کاسه می ریزیم . سیرها را رنده کرده و به تره اضافه می کنیم . تخم مرغ ها ، نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و کاملا باهم ترکیب می کنیم تا مایع یک دستی به دست آید .
کف یک تابه ( متناسب با مقدار کوکوی تره ) روغن ریخته و اجازه می دهیم تا داغ شود و بعد نصف مایع کوکو را در تابه می ریزیم و در آن را می بندیم تا کمی خودش را بگیرد و بعد گردوی خرد شده و زرشک را روی سطح کوکوی تره پخش می کنیم و در پایان نصف دیگر مایه کوکو را در تابه می ریزیم .
دوباره در تابه را می بندیم تا کوکوی تره خودش را بگیرد و بپزد . وقتی یک طرف کوکو سرخ شد ، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود .
سپس کوکو را در ظرف مورد نظر بر گردانده و تزئین می کنیم .
کوکوی تره را می توان با نان و یا برنج سرو کرد .
خواص تره :
تره یکی از سبزی های معروف است که در درمان عفونت بسیار موثر بوده و به آن گند زدا نیز گفته می شود .
مصرف تره برای درمان ناراحتی طحال بسیار مفید است .
تره برای از بین بردن یبوست ، ترش کردن ، سوء هاضمه ، از بین بردن چاقی ، تسکین درد مفاصل و هم چنین نقرس بسیار مفید است .
سبزی تره مدر ( ادرار آور ) ، ملین و مقوی هاضمه نیز می باشد .
مصرف تره باعث کاهش فشارخون می شود
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !