پاناکوتا وانیلی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 لیوان
شیر
3/4 لیوان
شکر
1 بسته
خامه صبحانه
2 1/2 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
پاناکوتا وانیلی

پاناکوتا یک دسر فوق العاده خوشمزه و پر طرفدار ایتالیایی است که چند سالی است که در ایران هم طرفداران زیادی پیدا کرده است و معمولا برای مهمانی ها تهیه و سرو می شود .
پاناکوتا انواع مختلفی دارد که ساده ترین آن پاناکوتا وانیلی است که امروز می خواهیم طرز تهیه آن را آموزش دهیم .
پاناکوتا وانیلی طرز تهیه بسیار راحتی دارد و مدت زمان کمی برای تهیه آن نیاز است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پاناکوتا وانیلی را آموزش می دهد .
برای تهیه پاناکوتا وانیلی ، ابتدا پودر ژلاتین را در نصف پیمانه آب ریخته و روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا پودر ژلاتین در آب حل شده و مایع کاملا شفافی بدست آید . سپس پودر ژلاتین را از روی بخار برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود .
شکر و شیر را داخل شیر جوش ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکر در شیر حل شده و شیر به جوش آید .
شیر را از روی حرارت برداشته و خامه و وانیل را به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا خامه نبرد . ( در صورت تمایل می توانید به مایع پاناکوتا گلاب و یا دارچین نیز اضافه کنید )
مایع پاناکوتا را کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد پودر ژلاتین حل شده در آب را به آن اضافه می کنیم .
کف قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و پاناکوتا را داخل قالب می ریزیم .
قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد . سپس قالب را از یخچال خارج کرده و با یک چاقو از کناره ها ، پاناکوتا وانیلی را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
پاناکوتا وانیلی را با توت فرنگی و یا میوه دلخواه تزئین کرده و سرو می کنیم .

 

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*