کاپ کیک وانیلی با پشمک

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
روغن مایع
1 پیمانه
شیر
4 عدد
تخم مرغ
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
50 گرم
شکلات تخته ای
50 گرم
خامه صبحانه
برای تزئین
پشمک
کاپ کیک وانیلی با پشمک

کاپ کیک وانیلی یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین انواع کاپ کیک است که طرز تهیه آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را آماده کرد . می توانید کاپ کیک وانیلی را بعد از پخت با پشمک بپوشانید و کاپ کیک وانیلی با پشمک زیبا و شیک را برای شب یلدا آماده کنید . این کاپ کیک با پشمک ، جلوه زیبایی به سفره شب یلدای شما خواهد داد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کاپ کیک وانیلی با پشمک را آموزش می دهد .
برای تهیه کاپ کیک وانیلی با پشمک ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد همدما شوند .
آرد و بکینگ پودر را نیز باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم . فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
شکر و روغن را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا یکدست شوند . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را دو تا سه دقیقه می زنیم تا تخم مرغ ها نیز با دیگر مواد کاملا ترکیب شده و پف کند و حباب های ریز پدیدار شود . حالا وانیل و شیر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک را نیز به مایع کاپ کیک اضافه کرده و به آرامی با کاردک و یا همزن دستی مخلوط می کنیم تا مایع یکدستی به دست آید .
کف قالب ها را چرب کرده و یا کپسول می گذاریم و مایع کاپ کیک را داخل قالب ها می ریزیم به طوری که 1.3 از سطح قالب ها خالی بماند .
کاپ کیک وانیلی را در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند .
سپس کاپ کیک ها را از فر خارج کرده ، اجازه می دهیم تا سرد شوند .
تا آن زمان گاناش را آماده می کنیم . شکلات را رنده کرده و با خامه مخلوط می کنیم و آن را روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا شکلات در خامه حل شده و سس یکدستی به دست آید .
کاپ کیک ها را بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و سس شکلاتی را روی آن می ریزیم . کاپ کیک وانیلی را داخل یخچال می گذاریم تا گاناش کمی خودش را بگیرد . سپس کاپ کیک ها را با پشمک پوشانده و روی آن را با شکلات چیپسی و خلال پسته تزئین می کنیم .
کاپ کیک وانیلی با پشمک را برای شب یلدا آماده و از میهمانان خود پذیرایی کنید .

  1. مدت زمان پخت کاپ کیک ها با توجه به نوع فر و دمای آن متفاوت است . بعد از 20 دقیقه کاپ کیک ها را با یک خلال دندان امتحان کنید . اگر خلال دندان از مرکز کیک تمیز بیرون آمد ، کاپ کیک شما آماده است در غیر این صورت به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*