امروز می خواهیم طرز تهیه یک بیسکوئیت ساده و در عین حال خوشمزه و خوش عطر را به شما آموزش بدهیم . بیسکوئیت وانیلی که عکس و دستور آن را دوست عزیز محبوبه جوادی برای ما ارسال کرده اند .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه بیسکوئیت وانیلی را آموزش می دهد .
برای تهیه بیسکوئیت وانیلی ، ابتدا کره را از قبل از یخچال بیرون می آوریم تا کاملا نرم و همدمای محیط شود .
سپس با همزن برقی می زنیم تا رنگ کره روشن تر شود و بعد پودر قند راهم اضافه کرده و حسابی هم می زنیم تا کره و پودر شکر کاملا باهم ترکیب شوند .حالا تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم . بعد از اینکه مواد کاملا باهم مخلوط شدند ، ترکیب آرد و بکینگ پودر را که از قبل ۲ یا ۳ بار الک کرده ایم را آرام آرام اضافه کرده و با دور کند همزن هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد مخلوط شود . ( می توانید از نوک انگشتان هم برای ورز دادن خمیر استفاده کنید ولی دقت کنید تا خمیر زیاد ورز داده نشود در غیر این صورت به روغن می افتد ) بعد از اینکه خمیر نرم و یک دستی به دست آمد و به دست نچسبید ، آن را داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم . سپس از یخچال بیرون آورده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در محیط قرار می دهیم تا نرم شود .
حالا فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
خمیر را روی سطح کار که با کاغذ روغنی پوشانده شده به قطر ۰٫۵ سانت باز می کنیم و با قالب های مخصوص بیسکوئیت ، قالب می زنیم .
کف سینی فر را هم کاغذ روغنی انداخته و سپس بیسکوئیت وانیلی قالب زده را به آرامی و به وسیله کاردک روی سینی فر و با فاصله قرار می دهیم .
حالا سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه ( بستگی به دمای فر و ضخامت بیسکوئیت ها دارد ) قرار می دهیم تا زیر بیسکوئیت ها طلایی رنگ شود و بعد سینی را خارج کرده و اجازه می دهیم تا بیکوئیت ها کاملا خنک شوند .
بسیکوئیت وانیلی را بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر قرار داده و با یک فنجان چای سرو می کنیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !