شیرینی دو رنگ ، یکی از شیرینی های زیبا و خوشمزه است که بافتی بیسکوییت مانند دارد و یک شیرینی عالی با ماندگاری بالا برای پذیرایی از میهمانان نوروزی است .
برای تهیه شیرینی دو رنگ ، ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا در دمای محیط نرم شود . پودرشکر ، کره نرم شده و سر قاشق چای خوری نمک را داخل کاسه ای ریخته و هم می زنیم تا لطیف و یک دست شود .
سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می نماییم . و در پایان آرد را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
بعد از آن که تمامی مواد را باهم ترکیب کردیم و خمیر لطیفی به دست آمد ، خمیر را کمی ورز می دهیم تا یک دست شود .
( خمیر را در حدی ورز می دهیم که مواد کاملا باهم ترکیب شوند چون ورز دادن زیاد خمیر باعث می شود شیرینی دو رنگ ما به روغن بیفتد و به هنگام پخت بسوزد ) .
خمیر را داخل نایلون در یخچال گذاشته و اجازه می دهیم تا 30 دقیقه استراحت کند .
خمیر شیرینی دو رنگ را از یخچال خارج می کنیم و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم .
خمیر ساده را روی سلفون و یا کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه باز می کنیم . خمیر کاکائویی را هم به همین صورت باز کرده وبعد به آرامی آن را روی خمیر ساده وانیلی قرار می دهیم و رول ( لوله ) می کنیم .
و دوباره به مدت نیم ساعت در فریزر قرار می دهیم تا خمیر شیرینی دو رنگ ما خودش را بگیرد و بتوانیم به راحتی به آن شکل داده و برش بزنیم .
خمیر را از فریز خارج کرده و به صورت رولت برش می دهیم و در سینی فر قرار داده و اجازه می دهیم درون فری که از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد .
سینی فر را خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود . شیرینی دو رنگ را در ظرف مورد نظر چیده و نوش جان می کنیم .
برای تهیه این شیرینی نیاز به چرب کردن کف سینی نیست چون کره موجود در شیرینی دو رنگ کافی بوده و روغن زیاد باعث می شود شیرینی ها بسوزند .
فر را حتما نیم ساعت قبل از قرار دادن شیرینی ها در آن گرم کنید .
در تهیه این شیرینی های زیبا به جای پودر کاکائو می توانید از زعفران و رنگ های خوراکی نیز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !