توپک های شکلاتی گردویی با طعم کیک و خامه گزینه مناسبی برای تولد بچه ها و هم چنین دسری بسیار خوشمزه و منحصر به فرد برای مهمانی های عصرانه است که توجه همه را جلب می کند .
طرز تهیه توپک های شکلاتی گردویی آسان و خوشمزه در آشپزی آیکابان :
کیک شکلاتی و یا ساده را با دست در ظرفی خرد کرده و به آن خامه را کم کم اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا یک دست شود و مواد کاملا به خورد هم برود و حالت چسبندگی پیدا کند . اگر مواد چسبندگی لازم را نداشت به آن خامه اضافه می کنیم .
برای ساخت توپک های شکلاتی گردویی با اسکوپ زن بستنی ، قاشق گرد و یا با دست مقداری از مواد را برداشته و گرد می کنیم و در سینی که کف آن کاغذ روغنی گذاشته ایم قرار می دهیم . تمامی توپک های گردویی را آماده و در سینی قرار می دهیم و روی آن را سلفون و یا فویل کشیده و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار می دهیم تا توپک های گردویی ما خودشان را بگیرند .
شکلات تخته ای را به روش بن ماری ( حرارت غیر مستقیم ) ذوب کرده و می گذاریم کمی خنک شود البته نه آنقدری که دوباره سفت شود .
توپک های گردویی را از یخچال در آورده و دانه دانه داخل شکلات آب شده می زنیم و خارج می کنیم و می گذاریم کمی سفت شود و باز دوباره اینکار را می کنیم تا سطح توپک ها کاملا به شکلات آغشته شوند .
روی توپک های شکلاتی گردویی را می توان با ترافل های رنگی ، پودر نارگیل ، گردو و یا پسته تزیین کرد .
توپک های شکلاتی گردویی آماده شده را روی سینی توری قرار می دهیم تا شکلات اضافی توپک ها جدا شوند .
آب کردن شکلات به روش بن ماری :
شکلات ها را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را روی بخار کتری و یا سماور قرار می دهیم و با قاشق فلزی خشک هم می زنیم تا سریعتر و بهتر آب شود .
برای تهیه توپک های شکلاتی می توانید از هر نوع کیکی که دوست دارید درست کنید و یا کیک های آماده را استفاده کنید .
اگر می خواهید توپک های شکلاتی رنگی داشته باشید می توانید از شکلات سفید استفاده کرده و به آن رنگ خوراکی دلخواهتان را اضافه کنید .
به جای کیک می توانید از بیسکوییت های ساده نیز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !