تیرامیسو

زمان آماده سازی
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
20 عدد
بیسکوئیت لیدی فینگر
200 گرم
خامه
200 گرم
پنیر ماسکارپونه
1 قاشق غذا خوری
قهوه فوری
1/4 پیمانه
آبجوش
2 قاشق غذا خوری
شکر
2 قاشق غذا خوری
پودر شکر
تیرامیسو

تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد .
این دسر به صورت لایه لایه است و در تهیه آن می توان از کیک اسفنجی و یا بیسکوییت لیدی فینگر استفاده کرد . تیرامیسو را می توان هم با تخم مرغ و هم بدون تخم مرغ تهیه کرد .
تیرامیسو طرز تهیه آسانی دارد و یک دسر مناسب برای تولدها و مهمانی های شما می باشد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه دسر تیرامیسو ( بدون تخم مرغ ) را آموزش می دهد .
برای تهیه تیرامیسو ، ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه را به همراه دو قاشق شکر در آبجوش حل می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد شود .
خامه را با دو قاشق مربا خوری پودر خامه و 2 قاشق غذا خوری پودر شکر آنقدر هم می زنیم تا کاملا باهم مخلوط شوند و خامه فرم بگیرد . ( از خامه های فرم گرفته قنادی هم می توانید استفاده کنید )
پنیر ماسکارپونه را با همزن به مدت 2 تا 3 دقیقه هم زده و بعد خامه فرم گرفته را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا باهم مخلوط شوند . ( اگر شیرینی پنیر و خامه کم است می توانید مقداری پودر شکر به آن اضافه کنید )
بیسکوئیت های لیدی فینگر را کف ظرف مورد نظر بچینید به طوری که تمام کف ظرف پوشیده شود و بعد با یک اسپری و یا قلمو سطح لیدی فینگر ها را با قهوه سرد شده خیس کنید . ( می توانید لیدی فینگرها را داخل نسکافه به مدت 5 ثانیه قرار دهید و بیرون بیاورید . فقط 5 ثانیه چون اگر بیشتر بمانند له می شوند )
حالا مقداری از مخلوط پنیر و خامه را روی لیدی فینگرها بریزید و سطح آن را با پالت و یا پشت قاشق صاف کنید و دوباره لیدی فینگرها را بچینید .
لایه دوم لیدی فینگرها را هم با قهوه خیس کرده و مابقی خامه و پنیر را روی آن می ریزیم و با پالت صاف می کنیم .
حالا روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار می دهیم .
بعد از 24 ساعت تیرامیسو را از یخچال خارج کرده و پودر کاکائو را روی آن الک می کنیم و در صورت تمایل مقداری هم شکلات رنده شده روی تیرامیسو می ریزیم .
دسر را برش داده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .

  1. به جای لیدی فینگر از کیک اسفنجی و یا نان لطیفه هم می توانید استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*