تیرامیسو با بیسکوئیت

زمان آماده سازی
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 بسته
پنیر ماسکارپونه
1 بسته
خامه صبحانه
1/3 پیمانه
پودر شکر
1 پیمانه
آبجوش
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
1 بسته
قهوه فوری
20 گرم
شکلات تخته ای
20 گرم
خامه
به مقدار لازم
بیسکوئیت پتی بور
برای تزئین
پودر کاکائو
تیرامیسو با بیسکوئیت

تیرامیسو یکی از دسرهای اصیل ایتالیایی است که بسیار خوشمزه و پر طرفدار می باشد . برای تهیه تیرامیسو معمولا از بیسکوئیت های لیدی فینگر و لطیفه یا کیک های اسفنجی استفاده می شود . اما در صورت در دسترس نبودن لیدی فینگر و یا کیک می توان از بیسکوئیت های ساده نیز برای تهیه تیرامیسو استفاده کرد .
امروز می خواهیم طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت را آموزش دهیم .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت را آموزش می دهد .
برای تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت ابتدا یک بسته قهوه فوری را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و کنار بگذارید تا خنک شود . در غیر اینصورت بیسکوئیت ها به هنگام خیس خوردن له شده و از هم می پاشند .
خامه و شکلات را هم باهم ترکیب کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا شکلات ذوب شده و گاناش یک دستی به دست آید .
پنیر ماسکارپونه ، پودر شکر و وانیل را هم با همزن می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و یک دست شود . سپس یک بسته خامه صبحانه را هم اضافه کرده و ترکیب می کنیم .
حالا مایع پنیری را نصف کرده و به نصف آن گاناش شکلاتی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
قالب مورد نظر را با فویل و یا سلفون پوشانده و کنار می گذاریم . حالا بیسکوئیت ها را دانه دانه داخل قهوه حل شده در آب کرده ( فقط در حدی که خیس بخورد ) و بعد کف قالب مورد نظر می چینیم تا کاملا کف قالب پر شود .
سپس از مایع پنیری سفید رنگ روی بیسکوئیت ها ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم به طوری که سطح تمامی بیسکوئیت ها را بپوشاند .
سپس دوباره یک ردیف دیگر از بیسکوئیت های خیس شده در قهوه را چیده و ای نبار سطح بیسکویت ها را با مایع پنیری شکلاتی می پوشانیم . اینکار را ادامه می دهیم تا بیسکوئیت ها و مایع پنیری ما تمام شود .
سپس قالب را حداقل به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا تیرامیسو با بیسکوئیت ما طعم بگیرد و بافتی مانند کیک و شیرینی ها تر پیدا کند .
سپس آن را از قالب خارج کرده و سطح آن را شکلات رنده شده و یا پودر کاکائو تزئین کرده و سرو می کنیم .

  1. می توانید گاناش شکلاتی را از دستور حذف کرده و تیرامیسو با بیسکوئیت ساده تهیه کرده و یا اینکه تمامی مایع پنیری را شکلاتی کنید .
  2. مقدار شکر به کار رفته در دستور را می توان بنا به سلیقه کم و یا زیاد کرد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*