دمنوش کاکوتی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نوشیدنی ها
نوشته شده توسط
ارسال شده در
4 لیوان
آبجوش
1/2 مشت
کاکوتی
دمنوش کاکوتی

کاکوتی یا آنُخ یکی از گیاهان کوهی است که در ارتفاعات خراسان شمالی در فصل بهار می روید و عطر فوق العاده خوبی دارد و از دمنوش آن برای درمان سردرد و سرماخوردگی استفاده می شود . البته از کاکوتی به عنوان اسانس و طعم دهنده در دوغ نیز استفاده می شود .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه دمنوش کاکوتی ( آنُخ ) را آموزش می دهد .

برای تهیه دمنوش کاکوتی ، ابتدا آب را در کتری می ریزیم تا بجوشد .

کاکوتی را شسته و در قوری ریخته و آبجوش را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا دمنوش کاکوتی ما به مدت نیم ساعت دم بکشد و بعد نوش جان می کنیم .

خواص کاکوتی یا آنُخ :

کاکوتی طبع گرمی دارد و از دمنوش آن برای تقویت معده استفاده می شود که باید یک ساعت بعد از صرف غذا میل شود .

دمنوش کاکوتی صفرا بر است و باید صبح و عصر میل شود . ( هر بار 3 گرم کاکوتی در 200 سی سی آبجوش دم بکشد )

مصرف دمنوش کاکوتی بعد از صرف غذا برای از بین رفتن نفخ موثر بوده و باد شکن است .

دمنوش کاکوتی خلط آور است .

دمنوش کاکوتی برای کسانی که تب مالت دارند نیز بسیار مفید است .

کاکوتی برای درمان رماتیسم ، سیاتیک  و هم چنین برای درمان ضعف اعضای بدن نیز مفید است . کسانی که این مشکلات را دارند می توانند 100 گرم کاکوتی را در 3 لیتر آب جوشانده و در وان حمام بریزند و داخل وان بنشینند .

مصرف دمنوش کاکوتی بعد از صرف غذا باعث هضم راحت و سریع غذا نیز می شود .

کاکوتی در تقویت نیروی جنسی در آقایان نیز موثر است .

دمنوش کاکوتی یک گزینه مناسب برای خنک کردن بدن در گرمای تابستان است .

مصرف جوشانده کاکوتی ( 5 گرم در 150 سی سی آبجوش ) سه بار در طول روز قاعده آور است .

دمنوش کاکوتی تقویت کننده قلب نیز می باشد .

  1. کاکوتی یا آنخ ، آویشن نیز گفته می شود و با آن هم خانواده است .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*