بورانی بادمجان یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین انواع بورانی هاست و یک پیش غذای عالی برای میهمانی ها محسوب می شود .
این پیش غذا بیشتر در شمال کشور تهیه می شود ولی در همه جا طرفدار دارد .
بورانی بادمجان عطر و طعم فوق العاده ای دارد چرا که در تهیه آن از بادمجان کبابی استفاده می شود .
کسانی که عاشق غذاهای بادمجانی اند ، پیشنهاد می کنم حتما این بورانی لذیذ را تهیه و از خوردن آن لذت ببرند .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه بورای بادمجان را آموزش می دهد .
برای تهیه بورانی بادمجان ها ابتدا بادمجانها را شسته و روی آن چند برش ایجاد می کنیم و بعد با پوست روی اجاق گاز و یا روی آتش قرار می دهیم و مرتب آن را جابجا می کنیم تا کاملا کبابی شود . بعد از آنکه بادمجان ها کبابی شدند ، آنها را در کیسه فریزر قرار می دهیم تا بخار کند و پوست آن به راحتی جدا شود .
بادمجان های پوست گرفته شده را به همراه دو حبه سیر خوب می کوبیم تا له شوند و به صورت پوره در آید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !