بورانی بادمجان

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
پیش غذا
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 عدد متوسط
بادمجان
1 پیمانه
ماست
1 قاشق غذا خوری
گردو خرد شده
2 حبه
سیر
1/2 قاشق چای خوری
نعنا خشک
به مقدار لازم
نمک و فلفل
بورانی بادمجان

بورانی بادمجان یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین انواع بورانی هاست و یک پیش غذای عالی برای میهمانی ها محسوب می شود .

این پیش غذا بیشتر در شمال کشور تهیه می شود ولی در همه جا طرفدار دارد .

بورانی بادمجان عطر و طعم فوق العاده ای دارد چرا که در تهیه آن از بادمجان کبابی استفاده می شود .

کسانی که عاشق غذاهای بادمجانی اند ، پیشنهاد می کنم حتما این بورانی لذیذ را تهیه و از خوردن آن لذت ببرند .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه بورای بادمجان را آموزش می دهد .

برای تهیه بورانی بادمجان ها ابتدا بادمجانها را شسته و روی آن چند برش ایجاد می کنیم و بعد با پوست روی اجاق گاز و یا روی آتش قرار می دهیم و مرتب آن را جابجا می کنیم تا کاملا کبابی شود . بعد از آنکه بادمجان ها کبابی شدند ، آنها را در کیسه فریزر قرار می دهیم تا بخار کند و پوست آن به راحتی جدا شود .

بادمجان های پوست گرفته شده را به همراه دو حبه سیر خوب می کوبیم تا له شوند و به صورت پوره در آید .

ماست را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .

گردوی خرد شده ، فلفل سیاه ، نمک و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .

بعد از اینکه بورانی بادمجان ما آماده شد به مدت یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا طعم دار و سرد شود .

بورانی بادمجان را در کنار غذا و یا با یک تکه نان نوش جان کنید .

خواص ماست و بادمجان :

بادمجان دارای فیبر بالایی است و بنابراین در کاهش کلسترول و درمان یبوست موثر است .

مصرف بادمجان برای کسانی که فشارخون بالا دارد هم مفید است چون بادمجان پتاسیم بالا و سدیم پایین دارد .

مصرف بادمجان به این دلیل که کالری پایینی دارد برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند نیز توصیه می شود .

ماست یکی از غنی ترین مواد غذایی است که حاوی پروتئین است و مصرف آن برای کسانی است که گوشت نمی خورند توصیه می شود .

ماست علاوه بر پروتئین سرشار از کلسیم نیز می باشد و بنابراین مصرف آن برای جلوگیری از بروز پوکی استخوان بسیار مفید است .

  1. در تهیه بورانی بادمجان استفاده از گردوی خرد شده سلیقه ای است .
  2. می توانید به جای سیر از موسیر تازه و یا پودر موسیر نیز استفاده کنید .
  3. بادمجان ها را بعد از کبابی کردن می توانید زیر آب سرد بگیرید و بعد پوست آن را جدا کنید ولی با این کار کمی از طعم دودی بادمجان کاسته می شود .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*